1. oldal a levélből

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szenny_víz

És a víztisztirtóval, hogy volt?

Rágalmazás miatt már a

Rágalmazás miatt már a Szerencse Károlyné megtette a feljelentést, ugyanis ammit a Kovács Mihály, Kovács László, Tóth Andrea és társai megfogalmaztak két hatóság sem talált semmit (NAV, Ügyészség)
A Rátosi beetette ezt a pár embert, hogy támadják a Művelődési Központ vezetőjét, és akkor a Tóth andrea nevű dolgozó lesz az igazgató, csak azt felejtik el, hogy egy intézmény vezetőjét a helyi képviselő-testület nevezi ki vagy épp váltja le!!!

Egyébként ha már ilyen nagy hírt vertek a Szerencse Károlyné körül, akkor tegyétek fel a Rátosi Ferenc által készítetett 2011-es (!) az adófizetők pénzén készült közel egy millió forintba kerülő 5 éves revizori jelentést!!!!! Ugyanis abban minden rendben volt!!!

z a sümegi aki olvassa ezt az oldalt és tényleg sümegi az emklékszik, hogy 1999. március 1-jén milyen állapotban volt a sümegi Művelődési Központ és milyen állapotban van most?? A legszomorúbb, hogy épp azok írják ezeket a szennyeket, akik onnan kapják a fizetésüket!

És ha már a Tóth andreánál és a Kovács Láslónál tartunk megkérdezem, hogy alig 30 évesen miből sikerült összemutyizni a Kommpanik Zsófia utcában lévő házat, tudom a kérdés költői, majd inkább felteszem a NAV-nak!!!!

Én ismerem a történetet,

Én ismerem a történetet, lehet jobban mint ahogyan itt közreadták! Bizony ennek itt fenn fele sem igaz!!!
1.Nem tett a Szerencséné semmilyen feljelentést rágalmazásért!
2.A Tóth Andrea nem akar igazgató lenni!
3.A Szerencséné körül sok dolog nincs rendben, megint elvitte a papírokat az ügyészség, részletesebb vizsgálatra! Az pedig nem igaz, hogy nem találtak semmit! Nagyon is találtak, sőőőt, de ne menjünk ennyire előre, rövidesen itt a vádemelés úgyis!
4.A hivatal megkapta az ügyészségtől a levelet melyben jelzik hogy új vizsgálat folyik!
5.A művelődési ház fejlődése, több pályázatnak az eredménye, amit a Bódis Piroska, /könyvtár/ és Tóth Andrea /pályázatfigyelő/ eredményeként könyvelhetünk el. Azt nem is merem felvetni, hogy mennyivel lenne fejlettebb a művelődési ház, ha nem a Szerencséné lett volna az igazgató, aki egyben minden pénz felett rendelkezik sok éve...
6.Azt nem tudom a Tóth Andreának, meg a Kovács Lászlónak milyen háza van, de azt tudom, hogy nem egy 30 évesnek van már háza. Sőt nem is Sümegen ahol nyomottak az ingatlanok árai, hanem Keszthelyen és Budapesten is vannak 30 évesek akiknek saját házukban laknak, akkor ezek címeit is lehetne küldeni a NAV-hoz?
7.Egyébként ez egy veszélyes játék, mert lehet annyira eldurvulnak a dolgok, ha még sokáig megy ez a marakodás a művházban, hogy egyszer valaki feláll és elmegy, majd szépen kitereget mindent egy országos médiának. Na akkor lesz igazán pocsék dolgozni, és élni Sümegen, amikor a híradóban majd kivesézik a Szerencséné kétes pénzügyeit.

Kszönjük, hogy a

Kszönjük, hogy a védelmeddel elismered, hogy a mocskódás mögött Tóth andre és Kobács László, Kovács Mihály áll!

Nagyon egy szerencsétlen, kétszínű emberek vagytok csak arra leszek kiváncs ha leváltják a tökkelütött Rátosi barátotokat, akkor mi lesz veletek???

Szerintem ezt is illene át gondolni!!!!!!

Mutyi Éva!Veszélyes tökkelütöttnek nevezni a polgármestert!

Nem ismerek el semmit, de annyi biztos, hogy nagyon naiv az, aki azt hiszi, ebből kimosható a Szerencséné! Akkora szart kavart magának a hazugságaival, meg azzal hogy megpróbálta másra kenni a felelősséget mikor kirobbant a balhé, hogy a megbüntetése elkerülhetetlen! Elcsípték a pályázatát amit beadott egy másik munkahelyre Pestre, ami tele van valótlan dolgokkal!/könyvelő, menedzser, a sümegi művészet megalapítója:))).../:) Menekül már, mert tudja itt neki vége, hisz nincs a városban olyan ember lassan, akinek még nem hazudott! Azt hiszi mellé fog állni valaki is, mikor a bíróságra idézik majd? Köpköd már így is a fél város rá, mert hazug és álságos, elherdálja a közpénzt, nem véletlen írtak róla levelet, ami hozzáteszem már szinte mindenkinek meg van Sümegen!Ja és ráadásul 99 %-a igaz!:) Szép anyag, egy ilyen anyagot ki kell érdemelni! Kiérdemelni pedig rágalmazással, csalással, hazugsággal, mások kibeszélésével, nyálas kétszínű viselkedéssel lehet. A "tökkelütött polgármester" meg kicsit erős, kedves Éva! Lehet nem minden oldalról erős ember a város vezetője, de mégiscsak ő a munkaadód!

Nem értem...sok a kérdés.

Sem a munkáltatóját, sem a testületet.
Ha ez mind igaz akkor, hogy dolgozhat még????
Vagy had dolgozzon és takarítson, ez még kinek jó?
Nem kell izgulni ebből sem lesz semmi, mint
ahogy lenni szokott SÜMEGEN.
Ő kezelte egyedül a pénzeket vagy a kiadásait
valakinek_ no kinek_ jóvá kellett hagyni?

köszönjük Évike mucika!

köszönjük Évike mucika!

K.L.

A Kovács Laci életében sem dolgozott régen illegális filmekkel zenékkel és ukrán cigarettával foglalkozott, csak a sefteléshez ért, ezért olyan nagy cimborája a Kovács Misikének! És ha már itt tartunk elképzelhető hogy ő tölti le a moziban vetített filmeket és visszacsúsztatják neki a pénzt.

Kedves Kovács

Kedves Kovács Mihály!

Kérlek fejezd be a mocskolódást, ne hidd hogy a megbízód (Rátosi)mindig ott lesz mögötted!

Üdv. akik ismernek Téged

Nekem is mondta a

Nekem is mondta a Szerencséné, hogy ő áll emögött.
Meg a Tóth Andi és a Kovács Lacika

Ez igen. Kiváncsi vagyok a

Ez igen.

Kiváncsi vagyok a többi oldalon mi lehet

kíváncsiság

...én is nagyon!kéééérüünnnk mééég oldalakat!