Dokumentum-film Sümegről

Húszperces dokumentumfilm készül Sümegről. Sümeg önkormányzata nettó négyszázezer forinttal hozzájárult a Surányi Produkciós Stúdió Kft. által gyártott húszperces film elkészítéséhez, amely a helyi közösség történelmi múltját, kulturális életét, gazdaságát, idegenforgalmi látnivalóit mutatja be.

Az alkotást az MTV2 csatornán futó Virágzó Magyarország című sorozatban tekinthetik majd meg. A film mellé egy háromperces reklámfilmet is készítenek a városról. Az elkészült anyagról egy DVD-másolatot kap majd az önkormányzat.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ajajajj!

A végén majd még cocista munkaverseny is lesz, mint a Kádár korszakban, 200%-os teljesítésben, 20%-os minőségben és a hugyos Józsi bácsit kiemelten fogja kezelni a reklámfilm, (média), mint a munkaverseny vezéregyéniségét, aki bemutatja, hogy lehet a fa*ára akasztott lámpással éjjeli műszakban is csákányozni az árokban, hogy ezzel is példát statuáljon a város, hogy a rossz gazdasági helyzet ellenére sincs ok az aggodalomra, elkeseredésre, mert Sümeg feltalálja magát ebben a nehéz helyzetben is.

Meglepődve olvasom ezt a

Meglepődve olvasom ezt a hírt elég érdekes hogy erre jut pénz más meg hiába kopogtat egy bizonyos "ember" ajtaján pár fillért sem kap a gyógyszereire az önkormányzattól! Hogy is van ez? Vagy a kis nyugdíjas is írjon pályázatot??????????

Segíts magadon Isten is

Segíts magadon Isten is megsegít.

véső

a polgármester kommunista módszerrel,propagandával próbálja elfedni az eladósított város kétségbeejtő helyzetét,Sümegen nem segítenek a reklámfilmek csak a tehetségtelen,élősködő városvezetés leváltása,EZT MINDENKI LÁTJA!

??

te nagyon hülye vagy édes fiam!