vélemény

ezen az oldalon szabadon lehet véleményt közölni

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Állami iskola, köszönjük szépen!

"swinger672013-09-04 13:22:45

http://www.10keruleti-hirhatar.hu/hirek/egy-pedagogus-halas-koszono-leve...
Egy pedagógus szeretne köszönetet mondani Miniszterelnök úr: Felsorolnék néhány dolgot, amiért oly hálás vagyok s leszek Nektek ÖRÖKRE:

1. Fizetésem (csak úgy mint kb. 110 ezer kolléga fizetése) 2013. szept. 1-től az eddigi nettó átlag 143-155 ezer Ft helyett mostantól nettó 105 ezerre csökken) /ÚGY TUDOM EZ A MINIMÁLBÉRT kb. 5-10 ezer Ft-tal haladja meg. ÍGY... 48 évesen, KÉT DIPLOMÁVAL, 30 éves munkaviszonnyal a „HÁTAM MÖGÖTT ASSZEM” csakis hálás lehetek MITAGADÁS: én meg vagyok becsülve, csakúgy mint 110 ezer kollégám az országban, akik erről a jó hírről tegnapelőtt, aug. 29-én értesültünk/

2. 2013. szeptemberétől én és 110 ezer kollégám SOHA TÖBBÉ NEM KAPUNK VIZSGÁZTATÓI DÍJAT az érettségiztetésért, mert az úgyis „BENNE VAN” a 32 órás munkahetünkben és a munkaköri kötelességeink között. (2013 júliusáig egy pedagógus - egyetemi végzettséggel bíró középiskolai tanár - egy átlagos évben nettó 25 és 85 ezer FT közötti vizsgáztatói díjat kapott, AMI SOKAT SEGÍTETT ABBAN, hogy A TANÁR ELKERÜLHESSE A NYÁRI ÉHHALÁLT)

3. Nagyon hálás vagyok azért is, hogy 2013. szeptember elsejétől nem 22, hanem 32 óra a kötelező munkaidőm az iskolában és MINDEZ kb. NETTÓ 40,000.- azaz NEGYVENEZER forinttal kevesebb PÉNZÉRT.

4. Az első három pontban felsoroltakat úgy is megfogalmazhatnám, hogy ez egy "IGAZI PEDAGÓGUS ÉLETPÁLYAMODELL" ígéretes kezdetének TŰNIK SZÁMOMRA: „HÜLYE, FOGYATÉKOS PEDAGÓGUS, DOLGOZZ heti 10 órával többet az eddiginél 30%-kal kevesebb NETTÓ BÉRÉRT!”

5. Csak azt nem értem, hogy a FENTI REFORMOKAT MIÉRT NEM ÚGY KOMMUNIKÁLJÁTOK „az istenadta NÉP” felé, hogy nettó 50%-kal CSÖKKENTJÜK a PEDAGÓGUSOK BÉRÉT, és miért kell azt HAZUDNOTOK, hogy 60%-kal növeljük AZT???? (Biztos a különböző társadalmi csoportok összeugratása, egymás ellen hangolása LEHET A CÉL!!!)

6. Köszönöm azt is, hogy 2013. szeptember 1-től iskolák felújítására csak akkor adtok pénzt, ha ÉLETVESZÉLY FOROG FENN! (Vagyis, ha beszakad a plafon, vagy összedől 1 iskola, azért odanyomtok néhány ezer Ft-ot, persze szigorú könyvelés mellett.)

7. Azt is köszönöm Nektek, hogy a pedagógusok 7 évenkénti állandó továbbképzése továbbra is kötelező, amit NÉHÁNY ÉVE (ebből a magas fizetésükből) SAJÁT MAGUK FIZETHETNEK (azaz: önköltséges) és ezt nemcsak megengeditek, HANEM ELŐ IS ÍRJÁTOK!

8. Utoljára, de nem utolsósorban KÖSZÖNÖM NEKTEK, hogy Magyarországon sikerrel romba döntöttétek nemcsak az egészségügyet, hanem az oktatást is. /DE MEGISMÉTLEM, MUSZÁJ EZT SIKERTÖRTÉNETNEK BEÁLLÍTANI???????/

9. Aki majd UTOLJÁRA HAGYJA el ezt a MEGREFORMÁLT (és ilyen sikeres) ORSZÁGOT, az „kapcsolja le a villanyt”! (Nem én leszek az, azt hiszem)

Az írás 2013. augusztus 31-én kelt. Név és cím a szerkesztőségben."

http://www.origo.hu/itthon/20130902-nem-indult-zokkenomentesen-az-uj-tan...

puszika

kébzeljétek mit is láttam a sümegi bucsuba a mult vasárnap
Véghlacika és Macsotaiemő Csicsics Anna városvédő várvédő mivédő anyukája feltünően puszilkodot a tömegben ott középen.
mindenki aki látta megdöbent
vannak, akik már a bucsut se tisztelik
még jó hogy más nem történt ott akkor nyilvánossan

foto

én még le is fotóztam a szerelmeseket majd holnap feltöltöm
addig is puszika mindenkinek

helyesírás Csicsics dr.

helyesírás
Csicsics dr. Egyetemi Hallgató
tanully mekk hejeseni rrni
még asse tugyod hoty kő irnyi Radectzky?
ott nem kő c az nem cigga mintte
szegény hadvezér forog a sírjában
nyugodjék békében

..nocsak!

.."Álljunk meg egy szóra!... - (Grécsi..) professzor jelöltke! - Nyelvészkedjünk akkor.
Hogyan mondod helyesen, amikor pattogatott kukoricát veszel a sarki árusnál? "Kérek egy "acskóval"! - vagy Kérek egy zacskóval!?????? Üdv: z a c s e k .....

G.Pitty képe

Szijjártó: "A magas benzinárat a kormánynak köszönheti"

Mától újabb négy forinttal emelkedik az üzemanyagok ára. Varga Mihály és Szijjártó Péter ellenzékben még az üzemanyagok jövedéki adójának csökkentését követelte, kormányra kerülve azonban elpárolgott a lelkesedésük - emlékeztet az MSZP.

Szijjártó akkor azt mondta "ha tankolás közben felbosszantja a magas benzinár, akkor gondoljon arra, hogy ezt a kormánynak köszönheti".

Varga Mihály pedig úgy fogalmazott: "A kormánynak igenis van lehetősége a probléma kezelésére és a jövedéki adó csökkentésére, csak akarni kell!"

Az egekbe emelkedő magyar benzinárak miatt, most elvárjuk Varga Mihálytól, hogy legyen akaratos, és bizonyítsa be, hogy akarattal csökkentheti a benzin jövedéki adóját! - írja közleményében az MSZP szóvivője.

http://stop.hu/belfold/szijjarto-a-magas-benzinarat-a-kormanynak-koszonh...

Képújság ?

Üdv!
Úgy hallottam Sümegen két képújság van.
Van a Klub TV-s és egy másik. Tudna valaki a másikra egy elérhetőséget adni?
Köszönet

Bahrtalo képe

Parancsolj!

INFO TV
http://www.infotv.t-online.hu/index.htm

06 30 877 2860 - Budi Ferenc
06 87 351 211 - Stúdió
www.infotv.t-online.hu
info@infotv.t-online.hu

KLUB TV
http://klub-tv.hu/

Stúdió: 8330 Sümeg, Kossuth Lajos u. 18.
Fazekas László – üzemeltető, képújság szerkesztő: 70 / 773 – 7202
Kovács Mihály – Stúdióvezető, vágó, operatőr: 20 / 955 – 4639
E-mail: klubtv@citromail.hu

Bahrtalo

Bahrtalo képe

Tömik a tömni valót!!!

Philip ötlete egymilliárdot ér a kormánynak

Összesen egymilliárd forintot csoportosított át a kormány arra az ötletre, amelyet Rákay Philip a köztévé intendánsa talál ki.

Rákay Philip, a köztévé M1 és M2 csatornáinak intendánsa új ötletet talált ki, Itthon vagy - Magyarország szeretlek címmel gyártatna kulturális programot. A kormány főként a költségvetés általános tartalékának terhére egymilliárd forintot csoportosított át számára - írta a Napi Gazdaság.

http://www.origo.hu/itthon/20130817-philip-otlete-egymilliardot-er-a-kor...

Bahrtalo

G.Pitty képe

Főleg, csak most indult be a tömögép....

Fidesz-közelieknek is adakozott a Szerencsejáték Zrt.

Újabb 20 millió forintot kapott a Századvég Politikai Iskola Alapítvány a Szerencsejáték Zrt.-től, írja a vg.hu, az állami cég honlapján fellelhető közérdekű adatok alapján.
http://www.hir24.hu/gazdasag/2013/08/27/fidesz-kozelieknek-adakozott-a-s...

Óránként 8 millió forintot kap az államtól a Közgép

2013-ban már több mint 30 milliárd forintot nyert el a Közgép közbeszerzési pályázatokon, egyedül vagy konzorciumban. Ez havi 6 milliárd forint, és ha órákra bontjuk le a történetet, akkor kiderül: 31 napos hónapokkal számolva Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cége óránként 8 millió forintot nyert.
http://www.hir24.hu/belfold/2013/05/28/orankent-8-millio-forintot-kap-az...

Havi 214 ezret kapnak Lázár gyakornokai

Havi bruttó 214 ezer forintos fizetésért dolgozik a Miniszterelnökség 13 gyakornoka július elseje óta. A nettó 140 ezer forintnak megfelelő összegért a fiatalok többek között sajtóközlemény-tervezeteket készítettek, vagy segítenek a háttéranyagok elkészítésében.
http://www.hir24.hu/belfold/2013/08/27/havi-214-ezret-kapnak-lazar-gyako...

A jobbik képe

Lopás a CSOMOR trafikban

http://www.youtube.com/watch?v=57v8U1RuE1E&feature=youtu.be

A TURUL ÖRÖK, CSAK SÜMEGEN KÉSZÜLNE EL.

ÉRI IBOLYNAK

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ÉRI IBOLYNAK A SÜMEGI VIZILÓNAK!

http://www.youtube.com/watch?v=ZB38M_8xSIo

Barom

Le lehet szállni Ibolyáról!

G.Pitty képe

Fegyverek az autóban

Fegyverek az autóban: a Jobbik szerint nem a tagjai voltak

A Jobbik négy tagja ült abban az autóban, amelyben korábban fegyvereket talált a rendőrség - írta a Facebookon egy meg nem erősített poszt. A Jobbik Veszprém megyei elnöke vasárnap délután közleményben cáfolta, hogy az ügyben előállítottak bármelyike is a párt tagja lenne.

A tapolcai rendőrkapitányság járőrei július 31-én éjszaka Lesenceistvánd és Lesencetomaj belterületén közúti ellenőrzést végeztek: egy Nissan személyautó csomagterében, egy táskában AK-47 típusú gépkarabélyt, a lőfegyverhez tartozó tárat, a lőfegyverhez és más típusú lőfegyverekhez való lőszereket, továbbá fa ütőeszközöket találtak, amelyeket a rendőrök lefoglaltak - közölte a rendőrség.

http://hvg.hu/itthon/20130804_Jobbikos_fegyvereseket_kaptak_el_egy_auto

Azt nyilatkozza Fernczi Gábor Ogy. képviselő (jobbik) hogy a Lesencetomajon igazoltatott és előállított, letartóztatott személy, iletve személyek nem jobbik tagok és semmi közük a Jobbikhoz!

Akkor Ferenczi Úr bizonyára nem emlékszik a 2012. december 12-én Kovács Kornéllal, Bognár Ákossal, közösen tartott tüntetésére, amit az izraeli nagykövet ellen tartottak Sümegen!

https://www.facebook.com/sumegi.hangok?fref=ts

Eközben Gógánfán...?

Arról írjatok, mi is történt ezen nap délutánján Gógánfán, miért is volt vagy 6 rendőrautó kint és miért nem lehet semmi hírt olvasni erről az eseményről...?

A jobbik képe

Ilyen az, amikor akasztják a hóhért - kénytelen lesz rájönni,

Ilyen az, amikor akasztják a hóhért - kénytelen lesz rájönni, hogy nem csak az egyszerű pógár, de ő sem mondhat össze-vissza bármit, meggondolatlanul...

Csányi Sándor feljelenti Lázárt az uzsorásozásért

Büntetőfeljelentést tesz Csányi Sándor Lázár János ellen, amiért a miniszterelnökséget vezető államtitkár az ország legnagyobb uzsorásának nevezte őt.

http://www.origo.hu/itthon/20130813-csanyi-sandor-feljelenti-lazart-az-u...

A TURUL ÖRÖK, CSAK SÜMEGEN KÉSZÜLNE EL.

Kösuönjuk F.L. Hogy

Kösuönjuk F.L. Hogy felirogattad a címeket!

Sümegen.....

....A Fidesz után a Jobbiknak is annyi!?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=313952118686691&set=a.3139521120...

Sümegi Hangok

Ma mondta ki a Tapolcai Vàrosi Bíróság elsőfokú ítéletében hogy Végh László sümegi fidess elnök bünös!!!!
A bíróság szerint Végh garázdálkodott és megbotránkoztatóan viselkedett, ezért 150 ezer Ft pénzbüntetést kapott!
Remélem ez már elég lesz Lasztovicza úrnak hogy eltávolítsa!
Megosztom · 2012. május 29.

G.Pitty képe

"Magyarország jobban teljesít, Zimbabwénél"

http://www.origo.hu/gazdasag/20130705-vilagbank-elhuznak-magyarorszag-me...

Ennél is sokatmondóbb, ha megnézzük, a most minket nem sokkal megelőző államok hol voltak, mondjuk, öt évvel ezelőtt. A régiós versenytársak közül Szlovákia, Csehország vagy pláne Szlovénia már rég előttünk áll, de újabban ott találjuk Litvániát, Lettországot, Lengyelországot, Chilét, Uruguayt, Venezuelát, Oroszországot, sőt Egyenlítői-Guineát is. Ezen államok mindegyikét magunk mögött tudhattuk még 2008-ban is.

Annak, hogy nem kimondottan a kicsattanó jólétről ismert államok állva hagyják Magyarországot, nemcsak az az oka, hogy fejlődnek - pár éve Venezuela, Oroszország és különösen Uruguay alaposan le volt maradva -, hanem az is, hogy Magyarország az utóbbi három évben a legjobb esetben is egy helyben toporog. Az egy főre eső éves bruttó nemzeti jövedelem a 2009-es 12 980 dollárról (megközelítőleg 3 millió forint) előbb 12 860-ra, majd az idén egy még nagyobb eséssel 12 390-re (2,7 millió forintra) csökkent, aminél legutóbb 2007-ben volt alacsonyabb a mutató. Az efféle lefelé mutató trendvonal még a válságtól relatíve jobban sújtott fejlett világban is kevesebbszer fordul elő az emelkedőnél.

Ha mindez így folytatódik, nem nehéz megjósolni, hogy például a rohamosan - bár elég egyenlőtlenül - fejlődő Brazília vagy Törökország hamarosan szintén megelőzi Magyarországot a Világbank táblázataiban

http://www.origo.hu/i/1307/20130708gdp-osszehasonlitas.jpg

Bahrtalo képe

A fideszesek mást mondtak::::::::::::

Drágább lesz az OTP

Az OTP áthárítja a tranzakciós illetéket szeptembertől, gyakorlatilag minden gyakran használt szolgáltatás díja emelkedik, kivéve a hitelkártyás vásárlásé.

http://www.origo.hu/gazdasag/20130705-az-otp-atharitja-a-tranzakcios-ill...

Bahrtalo

Amit írok az mindig a saját gondolataim, nem kell senkinek elfogadnia.

Bahrtalo képe

A fidesz kánaánt hoz, (hozott)?

Óriáspolipok Orbán medencéjében

A takarékszövetkezetek kvázi lenyúlása néhány nagyjátékos harcának riasztó következménye. Az állam a nagy megmentő szerepében tűnik föl, látszólag a közjóért cselekszik, miközben tökélyre fejlesztett pofátlansággal a saját polipjainak kedvez.

Éppen akkor, amikor már a nyitáshoz készülődtek a botrányos trafikpályázat nyerteseinek nemzeti dohányboltjai, egy másik, még nagyobb mutyi vette kezdetét, sőt, az első fejezete 48 óra alatt le is pörgött. A takarékszövetkezetek megmentése fedőnevet viselő, valójában a 'hogyan adjuk a kormány cimboráinak a kezébe a vidéki kisbankokat' tartalmú akció vitathatatlanul a pénzügyi szektor trafikmutyija. Néhány különbség azért van: ha a megbundázott trafiktender ijesztően ügyes volt, akkor a takaréktörvény gátlástalanul innovatív, és azért is profi, mert soha nem lesz olyan feltűnő, hogy ki is áll a háttérben, mint amennyire a dohányboltoknál kideríthető.

http://www.komment.hu/tartalom/20130702-kommentar-a-takarekszovetkezeti-...

Bahrtalo

Amit írok az mindig a saját gondolataim, nem kell senkinek elfogadnia.

Új adócsomag a láthatáron

Új jegybanktörvénnyel, a termőföld védelmével, atomerőművel és egy
új adócsomaggal készül a kormány az őszre. Összesen negyvenkét törvényt
akarnak elfogadni, de ez a szám még magasabb is lehet,
ha menet közben találnak ki valamit.

http://www.origo.hu/gazdasag/20130625-uj-adocsomag-a-lathataron-oszi-tor...

"Ez van 2013-06-26 09:22:12

Orbánnak van egy példaképe, aki nem más, mint a volt román diktátor. Ő nagyon csúnyán végezte. Egyszer a Csipkerózsika is felébredt. Talán a magyarok is észhez térnek valamikor. Nem a Hagyó Miklósok, Zuschlagok kellenek, hanem a tisztességes magyar Honatyák. De ezeket meg kellene keresni. Itt élnek közöttünk, de ma még félnek és nem mernek előtérbe kerülni. Segíteni kellene nekik."

Bahrtalo képe

Emelkedik a telefonadó, drágább lesz a készpénzfelvétel

rollings2013-06-17 13:52:29

varga mihály HAZUDOTT!!
"Igen, kisbetűkkel írtam a nevét, mert aki hazudik, az nem érdemli meg a nagy betűket!
A minap nyilatkozta a tv-ben, hogy kiigazításokra NINCS szükség! Akkor ez mi?!
Röhögve belehazudik az emberek képébe!
A tranzakciós adó 0,1%-ról indult, ma már 0,6%! Ez 600%-os emelés!!
Igaz, törpe Napóleon megmondta, hogy merjünk nagyot álmodni! Hát most ez a gyászhuszár pártcsinovnyik most megtette...
Oszt jó napot!"

"Megduplázza a kormány a készpénzfelvétel utáni tranzakciós illetéket, a banki átutalások utáni illetéket a másfélszeresére növeli, ahogyan a céges ügyfelek utáni telefonadót is. A kamatjövedelmekre 6 százalékos pótlólagos adót vetnek ki, a bányajáradékot is emelik. Ezek nélkül is kikerülnénk a túlzottdeficit-eljárásból, a kormány azzal indokolja az újabb adóemeléseket, hogy nem is akar visszakerülni az uniós eljárás alá.

A kormány megduplázza a készpénzfelvétel utáni tranzakciós illetéket, 3 helyett 6 ezrelék lesz a díj - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Ezt a bankoknak kell megfizetniük, de eddig szinte teljes mértékben ráterhelték az ügyfeleikre. 100 ezer forint készpénzfelvétel után eddig 300 forintot fizettetett a kormány a bankokkal, azok pedig ezt áthárították az emberekre, a jövőben ugyanennyi készpénz felvétele 600 forintba fog kerülni. Varga az áthárításra kitérve annyit jegyzett meg a sajtótájékoztatón, hogy nagy a verseny a bankok között, ezért szerinte a megemelkedett költségek nem feltétlenül háríthatók át.

A készpénzfelvételnél eltörlik a hatezer forintos felső határt az illetéknél (a levont illeték ennél nagyobb összegű is lehet), igaz, ennek csak ritkán lesz jelentősége (1 millió forintnál nagyobb összegű készpénzfelvételnél számítana csak, hogy eltörlik a felső határt).

A többi tranzakciónál is emelik a tranzakciós illetéket, 2-ről 3 ezrelékre. Az utalásoknál a 6000 forintos felső határ megmarad.
hirdetés

A telefonadót is növeli a kormány. A céges ügyfelek után a jövőben percenként és SMS-enként 2 helyett 3 forintot kell fizetniük a telefoncégeknek, és a havi 2500 forint helyett 5000 forint lesz az adó felső határa.

A kamatjövedelemre ezentúl kivetik a 6 százalékos egészségügyi hozzájárulást is, így a kamatot amúgy terhelő 16 százalékos kamatadót ez megfejeli. A bányajáradék 12-ről 16 százalékra megy fel.

A reklámadóról ellenmondásosan nyilatkozott a miniszter. Egyszer azt mondta, hogy az idei költségvetés módosításában már terveznek 5-6 milliárd forintnyi reklámadóval, vagyis elhatározhatták, hogy bevezetik. Egy másik mondatában pedig arról beszélt, hogy a kormány még nem döntött, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár vezeti az egyeztetéseket az érintettekkel.

A megemelt adókat már augusztustól kell fizetnünk.

Ezek nélkül is kikerülnénk a deficiteljárás alól

A többrétű adóemelést azzal indokolta Varga Mihály, hogy bár szinte biztos, hogy csütörtökön megszünteti az EU a Magyarországgal szemben kilenc éve folyó uniós túlzottdeficit-eljárást, mert a költségvetési hiányt rendben látja, a kormány biztosra akar menni, nem akar visszacsúszni a deficiteljárásba.

Az elmúlt hetek nyilatkozatai már arra utaltak, hogy valamit lépni készül a kormány a gazdaságpolitikában, de ez idáig kivárt. E hét pénteken válik biztossá, hogy az EU megszünteti a Magyarország ellen kilenc éve folyó túlzottdeficit-eljárást (három hete az Európai Bizottság erre tett javaslatot, az uniós pénzügy- és gazdasági miniszterek tanácsa mondja ki a végső szót, aligha fogják felülbírálni a bizottság javaslatát).

Múlt hét pénteken Orbán Viktor kormányfő júliusra-augusztusra tette annak az idejét, amikor gazdaságpolitikai döntést hozhat a kormány. A miniszterelnök akkor azt mondta, meg akarja várni a második negyedéves gazdasági növekedésről az adat megjelenését, amely reményei szerint alátámasztja optimizmusát, így a vártnál is nagyobb bővülés költségvetési mozgásteret teremt."

Bahrtalo

Amit írok az mindig a saját gondolataim, nem kell senkinek elfogadnia.

Sóval hintik be a kishantosi biogazdaságot

Sóval hintik be a kishantosi biogazdaságot

"Hiába a dagadó botrány, úgy tudni, az új földosztásokon tényleg elvérzik az ország tán legnagyobb biogazdasága. Az érintett mellett megszólaltattuk az előző és a mostani földművelési államtitkárt, valamint a szocik főagráriusát. Rágalmazási per körvonalazódik.

Április végén már hírt adtunk arról, hogy létezik egy Kishantosi Vidékfejlesztési Központ nevű vállalkozás, ami 1992 óta az államtól bérelt 453 hektáron (ez nagyjából ezer futballpálya mérete) gazdálkodik műtrágya és vegyszerek nélkül. A tulajdonosok ökológiai mintagazdaságot építettek, külföldi pénzt szereztek hozzá, népfőiskolát alapítottak és üzemeltetnek, fiatalokat küldenek dániai ösztöndíjra. Tevékenységük nyitott: akinek kedve van, bejelentkezhet egy látogatásra; élt ezzel a mindenkori földművelési tárca is, s vitte büszkélkedni a külföldi delegációk sorát."

http://www.kishantos.hu/video/video/-v25.html
Ángyán József tájékoztatója

A kommenteket olvassátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ki tud valamit a Szerencséné körüli NAV botrányról?

Sok infó kering az illegális filmvetítésről amiből a befolyó pénzt szépen eltette a Szerencsétlenné. Állítólag bűncselekmények sorozatát követte el. Miért van még a helyén? Miért kezelhet még mindig közpénzeket? Hol a hivatal a törvényesség?

Most sikerült megtudni,

Most sikerült megtudni, hogy a Bélánk védi, ezért van még a helyén!
HHMMMMMMMMMMMMMMMM.

Már a város erkölcsi megítélése is csorbul a Szerencséné miatt

Van némi infóm, igaz majdnem 2 hétbe telt mire begyűjtöttem. Szép kis történet!Minden csak állítólag felelősséget nem vállalok érte!Szóval állítólag az igazgatónő csomó filmet vetített illegálisan aminek a bevételét eltette/meg még sok mást is/. Egy levélben bepanaszolta valaki évekre visszamenőleg milyen szemétségeket csinált és milyen jellemtelen ember. Ez a levél aztán bement a hivatalba ahol az munkásai is panaszt tettek mivel megrágalmazta őket a levél megírásával, és elkezdte szivatni őket. Utána egyszer csak behívták az alkalmazottakat a NAV-hoz ahol kihallgatás volt. Ott kitálaltak állítólag, és a Szerencséné hazugságaira fény derült. A filmekkel és a lóvé eltűnésével kapcsolatban állítólag már az ügyészségi nyomozóhivatal foglalkozik mert sok "csontváz kidőlt még a szekrényből". Papírokat vittek el, revízió van ellene stb.A művházasokat meg szivatja és ki akarja őket rúgatni amiért a NAV-nál elmondták az igazat. Tudomásom szerint minden alkalmazottra próbálta rákenni ezt az ügyet, és mivel ők védték magukat elmondták az igazat a NAV-nál próbálja kicsinálni őket.A hivatalban már csak szegény Bélánk szorítja keblére, mert mindenki belátta jobb ettől távol maradni mert a Szerencséné hazugságaiba már annyira belekeveredett hogy másoknak is baja lehet belőle aki segít neki a " MUTYI" eltüntetésében vagy védeni próbálja. Én már ismerem évtizedek óta a Szerencsénét semmin nem csodálkozom, hisz Csabrendekről is valami illegális pénzmutyi miatt pakolták ki. Kíváncsi vagyok a levélre nincs meg valakinek? Van már ítélet, vagy csak abból vesszük észre hogy nem jön többé a városba, vagy katt... és viszik?

Álmodj királylány...

Szerinted miért vagyunk a 46. helyen, mert a kétkezű munkások ilyenek és nem a köz
szolgái és a politikusok.

Puerto Rico sem olyan korrupt, mint mi...

A Korrupció Érzékelési Index 13 olyan felmérés felhasználásával készül, amelyek valamilyen módon a gazdaság, a társadalom, az állami intézményrendszer korrupciós fertőzöttségét mérik világszerte, és rangsorba állítják az országokat. Ahhoz, hogy egy ország szerepeljen a Korrupció Érzékelési Indexen minimum három háttérfelmérésben kell szerepelnie.
Rangsor Ország CPI Sorszám
1 Dánia 90
1 Finnország 90
1 Új-Zéland 90
4 Svédország 88
5 Szingapúr 87
6 Svájc 86
7 Ausztrália 85
7 Norvégia 85
9 Kanada 84
9 Hollandia 84
11 Izland 82
12 Luxembourg 80
13 Németország 79
14 Hong Kong 77
15 Barbardos 76
16 Belgium 75
17 Japán 74
17 Egyesült Királyság 74
19 Egyesült Államok 73
20 Chile 72
20 Uruguay 72
22 Bahamák 71
22 Franciaország 71
22 Saint Lucia 71
25 Ausztria 69
25 Írország 69
27 Katar 68
27 Egyesült Arab Emirátusok 68
29 Ciprus 66
30 Botswana 65
30 Spanyolország 65
32 Észtország 64
33 Bhután 63
33 Portugália 63
33 Puerto Rico 63
36 Saint Vincent és Grenadine-szigetek 62
37 Szlovénia 61
37 Tajvan 61
39 Zöld-foki szigetek 60
39 Izrael 60
41 Dominika 58
41 Lengyelország 58
43 Málta 57
43 Mauritius 57
45 Dél-Korea 56
46 Brunei 55
46 Magyarország 55
48 Costa Rica 54
48 Litvánia 54
50 Ruanda 53
51 Grúzia 52
51 Seychelle-szigetek 52
53 Bahrein 51
54 Csehország 49
54 Lettország 49
54 Malájzia 49
54 Törökország 49
58 Kuba 48
58 Jordánia 48
58 Namíbia 48
61 Omán 47
62 Horvátország 46
62 Szlovákia 46
64 Ghána 45
64 Lesotho 45
66 Kuwait 44
66 Románia 44
66 Szaúd-Arábia 44
69 Brazília 43
69 Macedónia 43
69 Dél-Afrika 43
72 Bosznia és Hercegovina 42
72 Olaszország 42
72 Sao Tomé és Principe 42
75 Bulgária 41
75 Libéria 41
75 Montenegró 41
75 Tunézia 41
79 Srí Lanka 40
80 Kína 39
80 Szerbia 39
80 Trinidad és Tobago 39
83 Burkina Faso 38
83 El Salvador 38
83 Jamaika 38
83 Panama 38
83 Peru 38
88 Malawi 37
88 Marokkó 37
88 Suriname 37
88 Szváziföld 37
88 Thaiföld 37
88 Zambia 37
94 Benin 36
94 Kolumbia 36
94 Dzsibuti 36
94 Görögország 36

http://index.hu/gazdasag/2012/12/05/korrupcio/

Ki tud valamit a Szerencséné körüli NAV botrányról?

A városban lévő hírek szerint, hatalmas a botrány, de hírzárlatot rendeltek el! Állítólag évekre visszamenőleg buknak ki a Szerencsétlenné sikkasztásai, hazugságai. Tudomásom szerint az verte ki a biztosítékot hogy még 18 éven aluliakat is invitált szexfilmre, meg egy csomó filmet vetített illegális letöltésből decemberben. Aztán a tanárok ,meg a szülők bemérgedtek, valami levél is volt. Utólag próbálta papírozgatni a szennyest, meg kente akire bírta ,de az Artisjusnál, meg a NAV-nál kibukott, és már a főügyészségen van a vizsgálat. Kb. ennyi amit tudunk, meg azt hogy a hivatal próbálja menteni, mert nem lépnek semmit. Lehet van kontakt és infó is lesz több. Szomorú hogy még a helyén van mikor ilyen súlyos bűncselekményeket követett el!!!!! Jellemző az országra sajnos!

Ajánlás..

A közelgő nemzeti trafik megnyitóra ajánlom a "versikét" a helyi ünnepségen Előszóként: mint "nemzeti országverset" elszavalni - Reméljük lesz ünnepélyes - szalagvágó "projekt" avatás országgyűlési képviselői "áldással".....

versike...

Előszó:
Ej,mi a kő! trafikos kend
A fidesszel lakik itt bent?
Lám, csak jó a Viktor, jót ád,
Hogy fölvitte a kend dolgát!

Itt szaladgál föl és alá,
Még a "fellegekbe" is fölszáll,
Eszébe jut, "kotkodácsol,"
S nem verik ki a pártból.

Dehogy verik, dehogy verik!
Mint a galambot etetik,
Válogat a "kendermagban",
A kiskirály sem él jobban.

Ezért aztán trafikos, hát
Jól megbecsülje kend magát,
Iparkodjék, ne legyen ám
"Dohány" szűkében az "atyám," -

Szolga kutyánk, hegyezd füled,
Hadd beszélek mostan veled,
Régi cseléd vagy a háznál,
Mindig emberül szolgáltál...

Ezután is jó légy Szolga,
Kedvet ne kapj a "dohány"ra,
Élj a párttal barátságba'...
"Atyánk" egyetlen jószága.

Bahrtalo képe

I cigi, pornó mellett a cigi is online!!!!!!!

http://csempeszcigaretta.com/images/cigaretta-money-2.gif

Miért csak a pornó, online ?
Ezentúl szerezze be cigarettáját is online!

Szlovákiában bejegyzett cégünk nem kizárólag adókerülés okán jött létre, elsőszámú küldetésünk, hogy Önöket, Kedves Dohányosok kiváló minőségű csempészcigarettával szolgálja ki.

Kétes eredetű dohányipari termékeink széles választéka a hét midnen napján, napi 24 órában.

Próbálja ki exkluzív trafikszolgáltatásunkat, a népszerű webcam sex mintájára megalkotott iCigi-t.
Nézze végig webkamerás közvetítésen, ahogy a világon egyedülálló módon, Ön helyett munkatársunk szívja el megvásárolt cigarettáját.

http://csempeszcigaretta.com/

Bahrtalo

Amit írok az mindig a saját gondolataim, nem kell senkinek elfogadnia.

Vissza

Lássuk újra

Ej ha, a hasonlóság gyönyörködtet.....

Fideszes volt megyei közgyűlési alelnök kapott három évet vesztegetésért

Szabadságvesztésre, pénzbüntetésre és a közügyek gyakorlásától való eltiltásra ítélte a Miskolci Törvényszék a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés volt alelnökét és Onga község jelenlegi polgármesterét vezető beosztású, vagy fontosabb ügyekben intézkedésre jogosult hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt – tájékoztatta Szabó József, a törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t. Az ítélet nem jogerős, fellebbezések miatt a per a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.

http://atv.hu/cikk/20130531_fideszes_volt_megyei_kozgyulesi_alelnok_kapo...

Bahrtalo képe

„Leváltották” Balog Zoltánt és Hoffmann Rózsát

„A minisztériumi vezetés elmozdítása szükségességének pontos okait, viselt dolgaikat június 2-án, vasárnap szakszervezetek és civil szervezetek képviselői tárják a nyilvánosság elé. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által szervezett tüntetés 14 órakor kezdődik az Eötvös-szobornál, innen vonulunk át a Szalay utca elé, ahol összegezzük az elmúlt évek kormányzati ballépéseit és felvázoljuk az oktatás helyrehozásának lehetséges módjait” – derül ki a HaHa közleményéből.

Egyben megköszönik a Stadionépítésért Felelős Államtitkárság, a Forráskivonó Államtitkárság, a Békemenetért Felelős Államtitkárság, a Agitációs és Propaganda Államtitkárság, a Népbutító Államtitkárság, a Szegregációért Felelős Államtitkárság, a Rezidenstörvényért Felelős Államtitkárság és a Párválasztóért Felelős Államtitkárság áldozatos munkáját.
http://fn.hir24.hu/itthon/2013/05/31/levaltottak-balog-zoltant-es-hoffma...

Bahrtalo

Amit írok az mindig a saját gondolataim, nem kell senkinek elfogadnia.

Vigyázat!

- vírusok, férgek, cenzorok: novo, vonga, grambinic.. neveken! - El kéne takarítani!!!

Papírt kapott Orbán Barrosótól, annyi az uniós pénzeknek?

Papírt kapott Orbán Barrosótól, annyi az uniós pénzeknek?

Brüsszel nem utalja a pénzt Magyarországnak a nagy építkezések után. Az EU-s pályázatokhoz kért magyar kamarai igazolásokon buktunk el. Most a magyar állam hitelez egy csomó EU-s pályázatra pénzt. Ebből sok ezermilliárd forint bukta is lehet.

http://nol.hu/archivum/papirt_kapott_orban_barrosotol__annyi_az_unios_pe...

Jó nagy

kokit mikor kap a fejére? - csak ő, nem a magyarok!!!

A jobbik képe

Gigaösszeggel tartozik az állam

Kincstári adatok szerint 72 milliárd forintra ugrott a költségvetési szervek lejárt tartozása.

Az adósságot jellemzően az áruszállítókkal szemben halmozták fel az iskolák, kórházak, egyetemek – írja a szerdai Napi Gazdaság. Az intézmények inkább a villanyszámlát fizetik ki, mint az áruszállítókat. A Magyar Államkincstár (MÁK) friss adatai szerint kéthavi csökkenés után március végére újra rekord közelébe, 72 milliárd forintra ugrott a költségvetési intézmények lejárt szállítói tartozása. A csúcsot a tavaly novemberi 74,1 milliárd forintos adósság jelentette. A márciusi tartozásállomány meghatározó része – 81,8 százaléka – az Emberi Erőforrások Minisztériumánál (Emmi) halmozódott fel 58,9 milliárd forint összegben, amelyből 33,0 milliárd forint a gyógyító ellátást végző szakintézeteké, míg 20,1 milliárd forint az egyetemek, főiskolák tartozása.

http://fn.hir24.hu/gazdasag/2013/04/24/gigaosszeggel-tartozik-az-allam/

A TURUL ÖRÖK, CSAK SÜMEGEN KÉSZÜLNE EL.

A jobbik képe

Lázár Jánost ellepik az államtitkárok

"Indulása óta nagyjából meghatszorozódott a helyettes államtitkárok száma a Miniszterelnökségen. Azért csak nagyjából, mert nincs pontos szám arról, hogy hányan vannak. Az utóbbi fél évben a kormányhonlap szerkesztője és a könyvelő is helyettes államtitkár lett, hamarosan pedig a kormányfői protokollfőnököt is előléptetik. A helyettes államtitkároknak magasabb bér és sokféle juttatás jár."

http://www.origo.hu/itthon/20130416-elszaporodtak-a-helyettes-allamtitka...

A TURUL ÖRÖK, CSAK SÜMEGEN KÉSZÜLNE EL.

saca111 képe

Beleöregedtek a hatalomba

Beleöregedtek a hatalomba

2013. március 30., szombat 16:45 |
Ma negyedszázados a Fidesz, ami a pártállam radikális bázisdemokrata ellenzéki szerveződéséből vált a magyar jobboldal megkerülhetetlen hatalmi tömbjévé. Orbánék hosszú meneteléséről a centrális erőtérbe már mindent elmondtak, amit érdemes lehet elmondani, ezért inkább képekben mutatjuk meg, hogy az egykori ifjúsági szövetség hogyan öregedett bele a hatalomba.

http://index.hu/nagykep/2013/03/30/beleoregedtek_a_hatalomba/

Saca111

Ha felismered tudatlanságod, óriási lépést tettél a tudás felé.
(Benjamin Disraeli)

Táncolj Viktor!

Durchgezappt

Das Oberlandesgericht München sorgt für Streit um's "Plätzchen der Woche, Ungarns Regierungschef missfällt die "Wahrheit der Woche" und die "Schmier-PR" der Woche kommt diesmal aus der Schweiz.

http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/zapp/durchgezappt/durchgezappt595....

saca111 képe

Grüß Euch, Kinder, das ist Jungen-Zielscheibe

Szervusztok, gyerekek, ez a Kölyök-Célpont! Bodacz Balázs bácsi vagyok. Ma arról tanulunk, hogy az unióban az erős államoknak mindent lehet....

http://mno.hu/celpont

Saca111

Ha felismered tudatlanságod, óriási lépést tettél a tudás felé.
(Benjamin Disraeli)

saca111 képe

Így erőszakolnák meg a választási rendszert

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/03/22/igy-eroszakolnak-meg-a-valasztasi-r...

"Az utolso cikkely erdekes..ha titkos a nevjegyzek akar 10 millio *magyar* hatarontuli szavazatot is csatasorba allithat zorban..

Csodálkozom, hogy nincs benne, hogy csak a FIDESZRE lehet szavazni!!!

Én már ezen sem csodálkoznék. 2/3-ad mindenre felhatalmazást ad."

Saca111

Ha felismered tudatlanságod, óriási lépést tettél a tudás felé.
(Benjamin Disraeli)

saca111 képe

Mibe kerülnek Orbán csatái?

Új frontot nyitott a kormány a multikkal, közműszolgáltatókkal, bankokkal vívott harcában. Törvénybe foglalják a rezsicsökkentést, további ármérséklést terveznek, és a legszegényebb devizahitelesek után már a vállalkozókat is meg akarják menteni. Mekkora árat fizetünk a konfliktusokért, és mit nyerünk velük?

http://www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130318-milyen-eredmenyei-v...

Saca111

Ha felismered tudatlanságod, óriási lépést tettél a tudás felé.
(Benjamin Disraeli)

G.Pitty képe

Kot-kot-kot-kot kotkodács, minden napra egy tojás!

Akarom mondani, egy botrány:

Botrány a Klebelsberg körül

Klebelsberg Kuno örököse tiltakozik az ellen, hogy a volt kultuszminiszterről nevezték el Hoffmann Rózsáék az állami iskolafenntartót. Az oktatási államtitkár cáfolja, hogy nem válaszolt a levelekre, és a gróf életműve méltó örökösének tartja a mai oktatáspolitikát.

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/03/19/botrany-a-klebelsberg-korul/

G.Pitty képe

Jáksó 841 milliót kaszált a Marslakókkal

Az Átlátszó megszerezte az MTVA tavalyi költségvetését, amely szerint a sportközvetítéseken kívül Kálomista Gábor és Jáksó László cégeinek fizették ki műsorgyártásra a legtöbb pénzt, de a Simicska Lajoshoz köthető Hung-Ister Zrt. is jól járt. Fábry Sándor 590 milliót, Borbás Marcsi 222 millió forintot kapott tavaly.

http://index.hu/kultur/media/2013/03/11/jakso_841_milliot_kaszalt_a_mars...

G.Pitty képe

Elúszott a nyugdíjvagyon 90 százaléka

Elúszott a nyugdíjvagyon 90 százaléka

http://www.hir24.hu/gazdasag/2013/03/07/a-nyugdijvagyon-90-szazaleka-mar...

A háromezer milliárd forintnyi nyugdíjvagyon nagy része államadósság-csökkentésre ment el, már csak tíz százaléknyi maradt belőle.

A magánnyugdíj-pénztári számlák bekebelezésével mintegy háromezer milliárd forintnyi vagyon került az államhoz. És ez a vagyon lassan teljesen elfogy. Ebben tevékeny része volt a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnak is, amely folyamatosan csökkentette az államhoz került vagyonból az államadósságot.

Tavaly május végére már alig 600 milliárd forintnyi maradt belőle. Decemberben például 71 milliárd forintot törlesztettek az IMF-nek, és az Államadósság Kezelő Központ térítésmentesen összesen 132,6 milliárd forintnyi eszközt adott át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek (MNV). Így az év végére 310 milliárd forintra olvadt a vagyon – adta hírül az mfor.hu.

Az MNV-s lépésre Lázár János egy korábbi törvénymódosító indítványa alapján volt lehetőség. A folytatás az lenne, hogy a vagyonkezelő értékesítené a megmaradt nyugdíjvagyont, és azt szintén az államadósság törlesztésére fordítanák.

"Ksné Anna ·
Mindeközben az államadósság nőtt , nagyon átlátszó hazugság ez is, ugyan kérem ott van az már a magánszámláikon meg a fidesz birodalomban, a többi ellopott pénz mellett.

Marika Puskas
Anna! teljesen igazad van, én sem értem, hogy akkor mitől is nőtt az adósság? Kamu az egész! Sajnos, ezt már nem kenhetik Gyurcsányra, de magyarázni azt tudja, és az is sajnos, hogy hívei még mindig beveszik!

Péter Frank · KGTMI, Haley
A Fidesz így gondoskodik a nyugdíjasokról.A következő várható intézkedés, természetesen gazdaságossági számításokkal alátámasztva, hogy a 62 éven felülieket be kell lőni a Dunába..."

Bahrtalo képe

Aki lemaradt róla!!!!!!!!

http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/02/22/15/Orban_Viktor_miniszterelnok_...

Bahrtalo

Amit írok az mindig a saját gondolataim, nem kell senkinek elfogadnia.

Hoffmann Rózsa viszi el a balhét

Hoffmann Rózsa viszi el a balhét

Elveszik tőle a felsőoktatást, és közoktatási államtitkárrá fokozzák le információink szerint Hoffmann Rózsát. A kormány külön államtitkárt nevez ki az egyre konfliktusosabb felsőoktatás felügyeletére, Hoffmann pedig eldöntheti, hogy a közoktatással akar-e tovább foglalkozni. Alapvetően elégedettek a munkájával, de se a diákokkal, se a rektorokkal nem találta a hangot, és neve összenőtt a népszerűtlen kormányzati intézkedésekkel.

http://www.origo.hu/itthon/20130211-elveszik-a-felsooktatast-hoffmann-ro...