ÉBRESZTŐŐŐŐŐ!!!!

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.

GYEREKEK! HOL IS HAGYTUK ABBA A GPORTÁLON? VIGYÜK EGY KIS ÉLETET ÚJRA SÜMEGBE! KIT ÉRDEKELNEK EZEK AZ UNALMAS SEMMITMONDÓ LANGYMELEG SZÖVEGEK! LET'S GO!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Jó napot!

Itt vagyunk..

Mik ezek

az "eltüntető" hézagok? - "grambinicek", stb.!!!! - Mitől féltek? hiszen dübörög minden a sikertől: "Sej, haj, Rozi néni Pista bácsi nótázik viktornak, - táncra perdül apraja-nagyja, és nemsokára felharsan az "országdal": dalol a nép határon innen, határon túl egy füttyentésre.. Csuhaj!!! - ...Kísértet járja be Európa kis országát, Rákosi M. kísértete - Éljen Rákosi!?.... /Jaj, Istenem, most esik le, ő is Mátyás..../
Na szervusz Magyarország...! Jó Reggelt!

történelmi

pillanatok: Mátyás királyunk óta születendőben egy új királyság - úgy hívják a fennséget
"Mutyis" király. - mikor volt a koronázás?

Ébresztő!

Csak a történelemkönyvből tudom miként történt egykor a magyar nép munkája eredményének besöprése, lenyúlása "beszolgáltatás" jogcímén... (50-es évek) - diktatúrájában. Amit meghagytak akkor: a munkát, termelést lehetett folytatni...-túlélték a szigort és jöttek jobb idők. A falvak, a vidék termeltek: a földek művelve, az utakon marhacsordák ballagtak jóllakottan hazafelé a kis portákra is.
Ma döbbenten látjuk, hogyan teszik lehetetlenné a magyar gazdákat: megfosztva a sokaknak egyedüli megélhetést biztosító földtől, tenyészállataiktól.
Szívszorító volt látni az esti híradóban azt a két somogyi gazdát, akik könnyeikkel küszködve váltak meg állataiktól, mert ŐK nem kaptak jogot a földbérletre, akik ebbe a munkába születtek bele és gyermekkoruktól kezdve gazdálkodásból élnek nagy hozzáértéssel, tudással és szeretettel az általuk gondozott állataik iránt.
Ugye nem nehéz kitalálni, hogy kik kaptak "földbérleti jogot" - Olyanok, akik azt sem tudják merre áll a tehén fara! - Vérlázító, ami megtörténhet!
A tegnap esti történet nem egyedi eset, sok ezer van belőle.
Kell ez nekünk, - az országnak? Erre szavaztak???!!! Ideje felébredni mindenkinek!!!!

.H..

..Hajrá Bajnai! - Hajrá Fiúk! - Hajrá MAGYAROK!!!

SÜMEGIEK HArcba

SÜMEGIEK ti luky skywoker leszármazótai vagytok.
a hivatásotok a föld nevű bolygón,MEG KELL MENTENETEK
NAGYTÁRKÁNY LAKÓIT,A gonosz DEARTH VEDER támadásától.

A

A polgármesteri hivatalból a tapolcai nyomozók a polgármester tv nyilatkozatait vitték el,ha bizonyítást nyer hogy a Rédei ZS. bűncselekményt követett el akkor vége a polgármesterségének és a Fidesz sem fogja a személyét tovább felvállalni de vele bukik a csicskása a Végh L. is aki polgármesternek javasolta.
A helyzet komoly ,amikor jogerősen véget ér az ügy a széles nyilvánosság elé fog kerülni.

Posta Imre a Budapest TV-n

Posta Imre a Budapest TV-n cigány- és zsidókérdés!!!!
A moderátornak üzenem hogy szerintem ez a felirat talán senkire nézve nem bántó ezt leírni!! vagy igen????

Sümeg ma

Milyen Sümeg?:

- az utak majdnem járhatatlanok. Kátyú kátyú hátán. A fél éves új utak esnek szét - kidobott pénz volt a felújításuk. Kíváncsi vagyok, a kivitelezővel milyen szerződést kötöttek...
- ennyi munkanélküli még sosem volt, kivéve a török időket. A sümegiek félnek és nyomorognak. Nincs kilátás új munkahelyekre!
- a polgárok egymást marják, ahelyett, hogy cselekednének
- a városkép nyomorúságos. Leeső vakolatok, omladozó épületek, eső után tócsákkal teli, lefolyástalan utak, járdák.

Hát ilyen ma Sümeg...

...

MAGYARNAK KELL LENNÜNK, nem jobb és baloldali-nak mert az semmit sem jelent !

ajádék

lovak patkó cseréjéhez használt csáposemelő
ajándékba elvihető.
érdeklődni váristálló portáján.

Te olyan hülye vagy, hogy

Te olyan hülye vagy, hogy megérdemelnél egy Microsoft címkét.

ELADÓ

sümegi hegyben lévő villám panorámás helyen található.
ELADÓ olcson áron alul.

csak trágyázásra használtam,a nyele kissé kopott.

hahó

megint nem vette be a gyógyszerét a polgármester,most éppen Japánban képzett origami művésznek hiszi magát(volt már ügyvéd és Néplap szerkesztőség is)meg levegőért is kiált,Sümeg is tiszta levegőt akar megszeretne szabadulni a bűzös görény képviselő testülettől,de ami késik nem múlik
a KUSTOSNÉ mögött csak az igazság áll,példát mutat az egész gyáva bandának ,ki mer állni a félőrült diktátor polgármesterrel és a szarházi Fidesszel szemben akik cserben hagyták
a polgármester mindenkit elakar taposni aki gondolkodni mer és ért a szakmájához
de a KUSTOSNÉBEN emberére akadt,ha elítélik a Rédeit bűncselekményért akkor meg fog bukni mint polgármester és magával rántja a sleppjét is
A hivatalban beszélik hogy igen fél a polgármester

Te hyülye vagy! a Kustosné

Te hyülye vagy! a Kustosné Tobak Erzsébet jelentette fel a polgármestert és a testületet. A férje meg a Csatánál kamionsofőr.
Az egész feljelentés mögött a Farkas Béla áll, neki érdeke az egész balhé.

japánban képzet origami művész

pénzbehajtó munkát vállalnék.
tudok 500-ból madarat,2000-ből virágot
de a kedvencem a 20 000-ből repülőt hajtogatni.

féllábu rokkant máv pályamunkás

43 ballábas tisza cipő 3200ft eladó.

pálya

Igazad van. Kiegészíteném annyival hogy pályázatíró céget is megbíznak például a polgármesteri hivatal hatékonyság javító szervezetfejlesztése pályázatnál ezt el is bukták,a jegyző is megjegyezte hiba volt a megbízás.
A pályázati pénzek egy része magánkézben landol ,egy építő ipari vállalkozó ismerősöm elmondta a tarisznyavárat felepénzből kihozta volna,de ő szóba sem jöhetett.

ASZMÁS

Készpénzért magas áron,vásárolnék
............levegőt.

tó tükre

világos miért pályáznak eszement módon még a város eladósítása árán is a polgármester és a botcsinálta pályázatírója,ugyanis a 155/2008 sz. önkormányzati határozat alapján sikeres pályázat esetén:az előkészítésben és a menedzselésben közreműködő munkatársak között a pályázati összeg 10%-nak megfelelő prémium kerül elosztásra
számoljanak csak utána mennyi közpénzt jelent ez olyan munka elvégzéséért ami munkaköri kötelessége az érintett hivatali dolgozóknak,miért kellene különben pályázatírót alkalmazni,
ráadásul a polgármester azzal indokolta a Végh L. főállású alpolgármesterségét hogy a pályázatok menedzselése kívánja ezt!
tehát a pályázatok menedzseléséért prémiumot kap akinek ez lenne a dolga plusz még főállású alpolgármestert is fizetnek ugyanezért a munkáért!!!
mindezt teszik a gazdasági válság idején ,ezenkívül ott vannak még a cafetéria milliói
hány bőrt húznak le még a RÉDEIÉK Sümegről
SZERETEM ZSEBEMET CSAPAT

szem

ennyire nem vagy képben Richárd,milyen bizonyítékokat keresel,a felsorolt tételek benne vannak a képviselő-testületi jegyzőkönyvekben és a költségvetésben ,ülj le, nézd meg és másold ki ,és azonnal a kezedben lesznek az általad keresett dokumentumok,pl. a cafeteriára vonatkozó döntést megtalálod az ez év februári jegyzőkönyvben
de írhatsz a Jobbik nevében egy levelet a polgármesternek amiben kéred hogy tájékoztassa a helyi szervezeteteket mennyi közpénzbe került a városnak a Deák per,Oszkónak ,Szücsnek hány 10 milliót fizettek a kirúgásuk miatt és így tovább
a polgármester úr régivágású,jobboldali,keresztény személyiség akivel ti hasonló gondolkodású és erköcsiségű emberek könnyen szót értetek,így biztosan szívesen ad tájékoztatást
de kérhetsz időpontot is a Doktor Úrtól,szóban is megtudakolhatod tőle,hogy vállalja -e a felelősséget azért,hogy egy kétes múltu illetőnek(ruhagyár!) odadobott a( képviselő társaival együtt) 2 milió forintot,és nem akar -e a tettestársaival egyetemben lemondani
SZÓVAL sok lehetőséged van neked és a Jobbiknak,ha valóban tiszta vizet akartok önteni a pohárba,aztán egyszer én is kibújok a fotel mélyéről...

Álláshirdetés:

Álláshirdetés: kormányfő kerestetik!
A Magyar Szocialista Párt határozott időtartamú, 1 évre szóló munkaszerződéssel miniszterelnököt keres.
Feladat: az IMF elvárásainak megfelelő, látszólag saját program kidolgozása és végrehajtása, melynek célja további 1000 milliárd Ft. elvonása a lakosságtól a nemzetközi nagytőke megsegítése érdekében.
Alkalmazási feltételek: széleskörű társadalmi támogatottság (előrehozott választás kizárva!), nemzetközi elfogadottság, a neoliberális közgazdasági elmélet társadalomra történő rákényszerítésében szerzett gyakorlat.
Héber nyelv ismerete és az izraelita hitközösséghez való tartozás előny.
A feladat sikeres megvalósításához biztosítunk tízmillió feláldozható magyar állampolgárt, valamint szakértőket a saját sorainkból.

Az MSZP elnöksége

Adjon az Isten!

Kedves fórumozó/fórumozók!
Kezdeném válaszom azzal, hogy ha a kezemben lesz a dokumentumok, amivel tudom bizonyítani ezeket az állításokat, akkor minden további nélkül számon kérjük az önkormányzati kiadásokat. De, ameddig itt a fórumon név nélkül írogatunk, és mocskolódunk, addig sajnos nem tudunk együtt működni. Olyan bizonyítékok kellenek, amikkel egyértelműen bizonyíthatjuk igazunk. ( elérhetőségeink a web oldalunkon megtalálhatóak: jmmsumeg.elodal.hu ) Azt írogatni itt a fórumon, hogy mi is a fidesz csatlósai leszünk, azt a legkönnyebb. Szerintem viszont nem a fotelből megmondani az igazat, az a legnagyobb erény, oda kell állni az emberek elé, és elmondani a véleményünk. Megbotránkozom azon az érdektelenségen, ami itt ebben a városban van. Ide a fórumra írogatunk név nélkül, "mint a világ megmentői" de ha tenni kell valamit, akkor elbújunk a szobánk legmélyére. Kedves FÓRUMOZÓ, nézzen magába, és ha ott azt látja, hogy csak a sötétségből a külvilág felé irányuló mocskot tudja hangoztatni, akkor szerintem nem bennünk, tenni akaró emberekben van a GOND. Kiabálni, szitkozódni, fenyegetni azt lehet, de kiállni a saját érdekünkért, kiállni az emberek elé, és elmondani a problémánkat, az már nem tetszik! Miről beszélünk kedves FÓRUMOZÓ, mikor az ismeretlenség leple alatt, mocskoljuk a Magyar Gárdát, a Jobbikot. Én büszkén vállalom, hogy a JOBBIK soraiba tartozom. Neveztek minket itt Sümegen FASISZTÁNAK, nem zavar, mert aki ezt mondta, biztos nem tudja mit jelent az, hogy Fasizmus. Ha valaki a MAGYAR felemelkedésért szeretne tenni, az már a rendszer ellensége. Én büszke vagyok arra, hogy egy olyan PÁRT tagja vagyok, amelyik a Magyarság megmaradásáért harcol. Végezetül, nem az a célunk, hogy névtelen hősöknek magyarázkodjunk, hanem felnyitni az emberek szemét, hogy ez a a DIKTATÓRIKUS vezetés elvesztette érvényét/hatalmát.
ANNYIAN CSINÁLTÁK MÁR ROSSZUL, JÖJJÖN ÉS GYŐZZÖN A JOBBIK!!!
Tisztelettel:Németh Richárd, Jobbik Sümeg, elnök

állíttólag Rédei is le

állíttólag Rédei is le fog mondani és a végh lesz a polgármester.Biztos rádöbbent, hogy kik a barátai.

SZÁM

KIMARADT AZ ÖSSZEG A BELVÁROSI REHABILITÁCIÓS TERVNÉL:7 MILLIÓ FT.
ADJÁTOK ÖSSZE A MILLIÓKAT!

SZÁM

A SÜMEGI JOBBIK A HELYI VEZETŐKÖN ,POLGÁRMESTEREN IS KÉRJE SZÁMON A KÖZPÉNZ PAZARLÁST
SEGÍTSÉGÜL NÉHÁNY TÉNY
DEÁK JEGYZŐ ELLENI PERVESZTÉS:100000 FT.(JELENLEG MÁR ÚJABB PEREK VANNAK ELŐKÉSZÜLETBEN!)
SZÜCS LÁSZLÓ MENESZTÉSE: KB. 7 MILLIÓ FT.
OSZKÓ ZOLTÁN KIRÚGÁSA:20 MILLIÓ FT.(DE VALÓSZÍNÜLEG TÖBBET FIZETTEK KI!)
TEMETŐNÉL A LEBONTATOTT ALAP:KB.360000 FT.
HATÁSTANULMÁNY(KÖZINTÉZMÉNYEK ÁTKÖLTÖZTETÉSÉRE):3.8 MILLIÓ FT.
BELVÁROSI REHABILITÁCIÓS TERV ELKÉSZÍTÉSÉRE(DE A TERVEK MÁR A RÁTOSI IDEJÉN ELKÉSZÜLTEK,EZEKET CSAK ˝LEPOROLTÁK˝ÉS ÚJKÉNT ADTÁK EL!)
POLGÁRMESTERI HIVATAL ARCULAT TERVEZÉSE(BUDAPESTI CÉGGEL):6.8 MILLIÓ FT.
RUHAGYÁRI VÁLLALKOZÓ TÁMOGATÁSA AKI CSŐDBE MENT PONTOSAN NEM TUDNI HÁNY MILLIÓT KAPOTT AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL A PÉNZ ELÚSZOTT!
FŐÁLLÁSÚ ALPOLGÁRMESTER: HAVI 350000 FT.PLUSZ 600000 FT.CAFETÉRIA
VÁLSÁG IDEJÉN:700000FT. CAFETÉRIA A POLGÁRMESTERNEK,600000 A JEGYZŐNEK,500000 FT AZ OSZTÁLYVEZETŐKNEK,DE MÉG A KÖZHASZNÚ MUNKÁSOKNAK IS 120000 FT ÉVENTE
ÖSSZESEN 23 MIILIÓ FT/ÉV,HA EZUTÁN MÉG A JÖVŐBEN ADÓZNI IS KELL AZ ÚJABB 15-20 MILLIÓ MINDEZT ÉVI 400 MILLIÓS KÖLTSÉGVETÉSI HIÁNY MELLETT!!
REMETE KÖZÉTKEZTETÉSI SZERZŐDÉS 50 MILLIÓ(OLCSÓBBAN EZT MÁS NEM VÁLLALTA VOLNA EL?)
500 MILLIÓS KÖTVÉNYKIBOCSÁTÁS FELELŐTLEN PÁLYÁZGATÁS SOK-SOK MILLIÓS ÖNRÉSZEK
ELADHATATLAN ÉS JÓVAL AZ ÖNKÖLTSÉGI ÁR ALATT KÍNÁLT(TEHÁT VESZTESÉGES!)TELKEK
ÚJABB HITEL FELVÉTEL(KI TUDJA MENNYI), MERT MÁR AZ 500 MILLIÓ ELFOGYOTT
BIZTOS HOGY A LISTA NEM TELJES(AKI AKARJA EGÉSZÍTSE KI!)

A SÜMEGI JOBBIK HA TENNI AKAR A VÁROSÉRT MENJEN EL A KÖVETKEZŐ TESTÜLETI ÜLÉSRE ÉS KÉRJE SZÁMON A POLGÁRMESTERT ÉS A CIMBORÁIT!

szám

Ruhagyári vállalkozó 2 millió ft,amit bevallottak a hivatalba,november körül kapta meg,holott a dolgozók már augusztusba jelezték a polgármester felé,h valami nem kóser az ürgégnél.De ugytünik süket fülekre találtak.És sajnos azóta is így megy,hiába mentek segítséget kérni.

bogaras

Bogár László egy partvonalon kívüli lúzer senki nem veszi komolyan
a Reform szövetséget támadja de érdekes módon elfelejti hogy a FIDESZ híres gazdasági,tudományos szakemberei is ott vannak benne Pálinkás József korábbi Fidesz alelnök,Magyar Tudományos Akadémia elnöke,Chikán Attila az ajnározott Fidesz közgazdász,Orbán gazdasági minisztere ,Járai Zsigmond Orbán pénzügyminisztere stb.
a tudathasadásos Bogár a Fidesz lapban támadja a Reformszövetség egyik létrehozóját a
FIDESZT!
MÉG jó hogy az országban a normális emberek vannak többségben,így nem lesznek óriási tömegek az utcán,mert tudják ,a forint ,az ország gazdasága összeomlana,ha a zavargások miatt a külföldi tőke elmenekülne,és nem jönnének a befektetők,de jönne az államcsőd!
és akkor a nagypofájú,csak hőzöngeni tudó Jobbik és főnöke az alamuszin uszitó, programnélküli Fidesz
KIFIZETNÉ AZ EMBEREKNEK A NYUGDÍJAKAT ÉS A BÉREKET!!!!
A FÜLÖP-SZIGETEKKEL ÉS UKRAJNÁVAL példálóztok milyen nyomorban élnek ott a nagy utcára vonulásaiknak ez lett az eredménye
miből akarják ők(Fidesz, JOBBIK) rendbehozni az országot,ha az oroszok nem adnak gázt,vagy az Unió nem adna segítséget mi lenne,a Horthy világot nem akarják a polgárok nem kell az üres népbutítás,létbiztonságot akarnak ,munkát a családnak,demokráciát és nem megint egypárt rendszert a Fidesszel!
hiába másoltok be ide ócska propaganda cikkeket oldalszám,csak bolondot csináltok magatokból!

VÁLASZ"BOGARAS"

50 évvel ezelőtt, 1959. március 21-én, szombaton reggel 9 óra 22 perckor végezték ki az 1956-os Forradalom és Szabadságharc legfiatalabb mártírját, Mansfeld Pétert. Tizenegy nappal a 18. születésnapja után 13 percig haldoklott a bitón.
Mansfeld Péter (1941. március 10.–1959. március 21.) a II. kerületi Medve utcai általános iskolába járt, majd Csepelen, a Rákosi Mátyásról elnevezett tanintézetben lett esztergályostanuló, 1956-ban a Mávagnál dolgozott, a forradalom idején, 16 évesen a Széna téri ellenálló csoporthoz csatlakozott. Mindezért a forradalom véres leverése után, 1958 novemberében életfogytiglanra, majd 1959. március 19-én halálra ítélték, és tizennyolcadik születésnapja után ki is végezték.
----
Nem tudom hol voltál te ekkor gyökér???!
Szerintem te is egy kiöregedett komcsi nyugdíjas vagy! Szép kis képet alakitasz ki a magyarokról!!!!!!

VÁLSZ"bogaras"

Semmitmondó sz*r duma mint az "ötéves terv" anno a komonista rendszerben!!!!!!
Hol a piros könyved sógorkám, a ruhák alatt rejtegeted?Porold le néha!!!!
A balszerencsét nem siratni kell, hanem legyozni!!!!
Sűlyed a hajó, menekülnek a patkányok mszp-böl?????

se

semmit nem cáfoltok(a reformszövetségben ott a fidesz)csak pattogtok,bohócok vagytok értelem nélkül Sümegen csak nevetnek rajtatok a fidesz is csak hülyére vesz benneteket
orbán elmondta mit tenne a magyar gárdával,kiosztana egy-két pofont,aztán haza zavarná őket
soha nem lesztek komoly erő Magyarországon,ahogy javul majd a helyzet nyomnélkül tüntök el
a semmitmondó duma igazán rátok jellemző

193 hazaáruló szavazata

193 hazaáruló szavazata kell a színjáték folytatásához
A jelenlegi parlamenti erőviszonyok mellett 193 igen szavazat kell a miniszterelnök-cseréhez, ami azt jelenti, hogy Gyurcsány Ferenc az SZDSZ szavazatai nélkül is leváltható. A szocialistáknak Gyurcsánnyal együtt 189 képviselőjük van.
Ahogy eddig, úgy valószínűleg a jövőben is számíthatnak a papíron független Gyenesei István és Császár Antal szavazatira. A hiányzó két szavazat pedig összejöhet a péntektől szintén független MDF-es képviselőktől, hiszen a Demokrata Fórum maga vetette fel az elmúlt hetekben Gyurcsány Ferenc megbuktatását konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal.

uraim

csak nem gondolják hogy a fidesz kimegy önökkel az utcára,nem érik fel ésszel hogy a fidesz ugyanolyan felelős az ország helyzetéért mint az mszp,a bokros csomag eredményeiből éltek aztán 9.5% hiánnyal adták át az országot,szétosztották a pénzt a haveroknak a Széchenyi-terv keretében,pl.Sümegen a Remetének
Orbán Viktor egy kiégett mániás aki semmi jót nem tud hozni az országnak,egy bolsevik diktatórikus párt ellentmondást nem tűrő királya nem demokrata,szembe akar menni a világgazdaság folyamataival ,új világot szeretne, új dimenziókról beszél
beteg ez az ember,
a fidesz semmiféle reális programmal nem bír
ha (ez még nem biztos!)kormányra kerülnének a megszorító intézkedéseket nem tudnák elkerülni,a sok idióta,fanatikus,messiásváró pofára fog akkor esni,aztán majd az Orbánt szidják mint most a Gyurcsányt
A Kövér tegnap Őrbottyánban megint támadta Jobbikot, ti meg futtok a Fidesz után ami akkor vág zsebre benneteket amikor akar ,ha fidesz országosan vagy itt Sümegen a komcsi Rédei(ezért mentek holnap a Remetéhez is!) egyet FÜTTYENTENE a Jobbiknak futnátok mint a kiskutya és lépnétek vele megalázó ,szolgai szövetségbe mint a Kdnp,Nemzeti Fórum,KISGAZDA POLGÁRI EGYESÜLET,OTTÜLNE A JOBBIK A FIDESZ SZÖVETSÉGBEN A CIGÁNY LUNGO DROM mellett
mindezt a megalkuvást a haza (vagy éppen Sümeg érdekével) próbálnátok eladni
Ezért könyörög a Vona az Orbánnak,hátha beveszi a szövetségbe,és így csurrant valamit a Fidesz a hatalomból a Jobbiknak
HA A JOBBIK KARAKÁN KEMÉNY PÁRT LENNE EGYEDÜL MENNE KI AZ UTCÁRA ÉS NEM KÉRLELNÉ AZ Orbánt!

ruha

A ruhagyár bérlője ellen zajlik a csődeljárás,így a város pénze és az alkalmazottaké is eltűnt

KÖSZÖNJÜK POLGÁRMESTER ÚR EZ EGY ˝JÓ DÖNTÉS˝ VOLT!

Előre hozott választás

Mondjon le!

Ez nem elgondolkodtató?

Nekünk Sümegen ez nem lenne jó???
Mivel e héten kedden, azaz 17-én tudomásomra jutott, hogy egy külföldi tulajdonú cég ((FL)liechtensteini), amelyik már Sümegen is üzemel 175 millió forintért megvásárolta a kispiriti 15 hektáros bányászati joggal rendelkező sóderbányát. A bányától közel 20 km-re egy vas megyei községben megvásárolt a közelmúltban egy 3 hektáros területet is, ahova augusztusi átadással egy díszkő üzemet hoz létre. Előre láthatólag az üzem 2 műszakban fog termelni és kb.80-90 munkást fog tudni alkalmazni.
Kérdem én, nekünk Sümegen ez nem lett volna jó, ha az üzem ideépült volna???!!!
Itt Sümegen nincsen munkanélküli, aki akár betanított munkásként is tudna dolgozni?
Másnak jó, nekünk miért nem?
Ezt is jól megcsináltátok! Akik vannak elmennek, akik jönnének messziről elkerülnek bennünket.
Csak így tovább, lassan senki sem marad.

jó hogy ezt leírtad,ez sokadik bizonyítéka a VÁROSVEZETÉS TEHETETLENSÉGÉNEK ,elképesztő módon nem tudták a helyben már üzemelő céget rábírni arra ,hogy Sümegen építse fel a díszkő üzemet,de a kéteshírű ruhagyári vállalkozónak odatették a sok millió közpénzt a Rédeiék,aki cserébe jól átvágta az önkormányzatot,a dolgozók a mai napig nem kapták meg járandóságukat
egy munkahelyet nem tudott a Rédei teremteni-kivéve a Végh L.alpolgármesternek-de 40 munkahely megszűnt(ezt ő nyilatkozta az újságjában),továbbá azt is mondta agresszívek lesznek a munkahelyteremtésben,az agreszivítás az meg van,de munkahely az egy szál sem

ha beajánlott volna -a ruhagyáros helyett- ennek a cégnek kedvezményt biztos Sümegen építik fel az üzemet,bár az is igaz ennek a városvezetésnek különösen a Rédeinek olyan rossz híre van a környéken,hogy talán nem véletlenül nem akartak Sümegen beruházni
Szájhős ,korrupt csürhe el kell zavarni őket!

lát

A POLGÁRMESTERNEK ˝KOMOLY˝EMBEREI VANNAK bünözők,élősködők,szellemi fogyatékosok
TELITALÁLAT A SZERETEM ZSEBEMET JELZŐ
DŐZSÖLNEK EZEK A SZEMETEK MÚLT HÉTEN A REMETE A RÉDEI ERDÉLYBEN VADÁSZTAK MEDVÉRE
VIHETTÉK VOLNA A VÉGET IS ÉS OTT IS FELEJTHETTÉK VOLNA
KI TUDJA NINCS-E VÁROSI PÉNZ EZEKBEN A KIRUCCANÁSOKBAN?
APROPÓ A REMETE MINDIG KIFIZETTE A DOLGOZÓIT?

terry

úgy látszik megadóztatják a cafetériát,de ez a sümegi polgármesteri hivatalban nem gond legfeljebb rátesznek még 20 milliót az eddigi 23-ra, ez a 400 milliós költségvetési hiányt már nem sokkal rontja
a nemes cél nem sérülhet,a polgármesternek,az alpolgármesternek válságban is megjár
a 600000-700000 ft. évi juttatás meg a többi kíváló hivatali dolgozónak is

mucus

A hivatalban dolgozom,állítólag a polgármester valamelyik tv nyilatkozatát vitték el feljelentés miatt.

te

TE SZÉGYELLD (HOSSZÚ L !) MAGAD A SÖTÉT LELKEDDEL ÉS A HOMÁLYOS AGYADDAL,VEDD KI A FEJED A POLGÁRMESTER HÁTSÓFELÉBŐL ,NÉZZ KÖRÜL,HALLGASD MEG AZ EMBEREKET
IGAZI LEPUSZTULT ZOMBI LEHETSZ ,HOGY VÉDENI PRÓBÁLOD EZT A SÖPREDÉK ,ISZÁKOS ,ÉLŐSKÖDŐ,KISÜTÖTT AGYÚ SZERETEM ZSEBEMET CSAPATOT
MIT GONDOLSZ KI TART MÉG VELED
TE BIZTOSAN TUDOD,MIÉRT VOLTAK MA NYOMOZÓK A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN?

török

szánalmasan magyarázta a VÉG L. ,miért jó hogy ő főállású alpolgármester, Sümegen köztudomású ennek egy oka van: ő állásnélküli lett,és a Rédei teremtett neki munkahelyet
ezt az egyet a városban
tehetségtelen senki abból él hogy a Fidesz még nála is semmitérőbb tagjait vezeti Sümegen
hol volt ez az ember ezidáig,
a Rédeihez hasonlóan biztosítási ügynökként szédelgett
lám-lám mi lett a Rédei új utcáiból ,talán kilopták az anyagot az aszfaltból hogy a polgármesternek és a bandájának is jusson egy kis mellékes?
fél év után szét mennek ezek az utcák

útburkolat 2

A Fehér-házaknál a körforgalomban is akkora kátyú van a Zalaegerszeg felé vezető kijáratnál,hogy pénteken a jobb első gumim kiszakadt.

ennyi

útburkolat

Ki a felelőse annak, hogy a KISZ-telepi és a Korona utcai fél éves útburkolat tele van kátyúval?
Mennyibe került ez a városnak???

ki a felelős??

Megmondom én úgy hívják, hogy Tóth József a Rátosi utolsó bástyája a hivatalban, az épitésügyön "dolgozik", mint ügyintéző, hát ő intézi tényleg az ügyeket. A Strand környéke is ő miatta néz úgy ki, ahogy mert a Csiszár, mikor még működött a strand megcsinálták volna a parkolót, de nem mert az iménti úr nem engedte. Szegény Olt, amennyi jót Ő csinál, a Tóth annyit elront!
Meglátszik, hogy nem Sümegi.

Vona Gábor Tapolcán !!!

Tapolcán 2009.Március.20-án a Varjudombi fogadóban (Arany János utca).
16:30-tól Vállalkozói fórum majd
17:00-tól Lakossági fórumot tart Vona Gábor a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM PÁRT elnöke.

Ha valaki szeretne eljönni de problémát okoz az utazás kérjük szóljon időben és a helyi szervezet korlátozott mennyiségben tud segíteni. (sumegijobbik@mailbox.hu)

Sümegen 2009.Március.22-én a Kisfaludy Étteremben
15:00-tól Lakossági fórumot és a JOBBIK EP kampányáról tart előadást Szegedi Csanád a JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOM alelnöke.

"Aki fél az Árpád-sávtól
a magyar felemelkedéstől fél"

új szövetség

Adjon az Isten!

Remélem,hogy leváltjátok Rédeit és társaságát Sümeg éléről!

Volt kommunistáknak nincs mit keressenek a közéletben!
Tönkretették Hazánkat, s most 8 évet kaptak megint!
Sümegen 4 évet az exmszmp tag Rédei!

Talán a Fidesz is észbe kap, és tisztességes keresztény, nemzeti embereket rak majd a soraiba!

Rédeit én csak Csintalannal hasonlítanám össze, aki szintén a nemzeti radikálisok nagy ellensége...mint Rédei!

Adjon az Isten!

Kedves fórumozó(k).
Olvasom a hozzászólásokat, nagy érdeklődéssel követem, hogy már mi is lassan fidesz ill. mszp tagok leszünk. Mielőtt még ezt valaki ténynek venné, közlöm, nem nyalunk senkinek koncért. A helyszínnel nincs semmi gond, mivel mindenképp a város központjában szerettük volna megoldani a fórumot, és más lehetőséget nem tudtunk. A Müv.-házról annyit,bármilyen kéréssel mentem a Szerencsené-hez, mindig másik helyet ajánlott. Legyen az akár valamilyen karitatív program. "Ne fuss olyan szekér után amelyik nem vesz fel."
A Kövér szólását persze hogy ismerjük. A félelem érdekes dolgokat produkál. Tudják, hogy erősödünk, és van egy úgynevezett jobboldali /de a JOBBIK inkább nemzeti/ párt, aki belepiszkíthat a dolgaikba.
Ne a helyszínt nézzék/nézzétek, azt akik ott vannak, és mi a mondanivalójuk. Jöjjön minél több ember Márc. 15.-én 10.00 órára a Hősök terére, emlékezzünk őseinkre, hőseinkre.
"Ébredj, ébredj, Istenverte Nemzet"
Ui.:Köszönöm az új családot, de már van egy, nekem megfelel. Őket legalább ismerem.
Tisztelettel: Németh Richárd, Jobbik Sümeg, elnök.
Szebb, Élhetőbb, Magyar Jövőt!

vész

a főállású -Sümeg eltartottja-alpolgármester a helyi(Rédei)tv-ben csütörtökön elmondta újabb!!! hitelt vesz fel a város,ezzel egyrészt beismerte hogy az 500 milliós kötvény(hitel) eltűnt(és hol van még a törlesztés!),másrészt az esztelen,átgondolatlan pályázatok sok-sok tízmilliós önerejét csak ismételt hitelfelvétellel tudják biztosítani
lépten-nyomon figyelmeztetnek a gazdaságiszakemberek és az Állami Számvevőszék is, csak olyan beruházásokat,fejlesztéseket szabad hitelből finanszírozni,amelyek minimum kitermelik a törlesztőrészleteket és később is fenntudja tartani ezeket a település(vagyis hozzanak hasznot!). Sümegnek mennyi pénzt hoz a vár pályázat(a Pappék minden hasznot bezsebelnek,alig fizetnek adót) a Püspöki Palota mennyi hasznot fog hozni az idegenforgalmi dekonjuktúra idején,a Ramassetter Iskola, a járóbetegellátás(új épület) fenntartása sok pénzbe kerül és nem hoz anyagi hasznot(szükség van rájuk de nem vállalhatatlan adósságok árán!)
a telkeken kizárólag vesztesége lesz a városnak!
nem elég beruházni működtetni is tudni kell,jó példa erre a a sok milliárdért létrehozott zalaszentgróti termálfürdő ,10 év alatt évi 50 milliós veszteséget termelt,ezt a város költségvetése már nem bírta ,ez év elejétől bezárták

Sümeg azonban semmiből nem tanul ,a helyi polgárok bénultan,agymosottan, bámulják
a Rédeiék(olvashattuk Judi a városfejlesztési menedzser!)SZERETEM SÜMEGET(ZSEBEMET) CSAPAT ámokfutását,bambulnak a bóvli rendezvényeken.

Keserves lesz az ébredés...