Dr. Rédei Zsolt szerint „rossz fát hugyoztam le”

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.

Minden kisközösségre veszélyes mikor a megválasztott első számú vezetője a címben szereplő kijelentést teszi, az pedig egyenesen minősíthetetlen mikor távozásakor az autójánál bosszút lihegve azt kiáltja, hogy a Sata becenevű haverjával is a „megfelelő emberemre akadtam”.
Elmúlt hétnek egy napján Sümeg vezetőivel jelen weblapot tárgyalgattuk Keszthely Bíróságán –biztos nincs semmi fontosabb elfoglaltságuk- alábbiakban hát erről írok.

Én már sok ilyen fenyegetőzős politikusi hisztit átéltem. Olyan hisztiket, ami hitem szerint egy politikushoz totál méltatlan..
Pont ezért erre már van egy kialakult „koreográfiám”. Mindegyikkel előbb –mielőtt végleg belebukik?- megpróbálok „emberként” is szót érteni. No nem mást, csak azt, hogy legalább értse mi történik körötte, hátha véletlen felnő a feladathoz. Ahhoz, hogy tök mindegy megy-e bíróságra vagy sem, mert mindegyik ilyen helyi oldal mögött emberi problémák rejtőznek. Olyan problémák amiket máshogyan (pl jogilag) kezelni sem lehet, csakis emberi módon. Így pl amit internetes hozzászólásokban írnak az sosem újdonság, azt pl a kocsmákba is beszélik. Legfeljebb amit ilyen helyeken olvashat az ember, az csak a jéghegy teteje.
Ezen írásokban sok mi csúnya?
Igen. Akad a sok értelmes közt pár hülye is. Melyik lakógyűlésen vagy közmeghallgatáson nincs ilyen?
Nade ez sokkal szabadabb, miért? Mi nem működik mondjuk egy közmeghallgatáson és mi az ami itt ki/felszabadul egy ismeretlenséget biztosító helyen? – ez sem egy elhanyagolható kérdés.
Okos vezető megtalálja ezekre a választ – míg a buta csak érez.
Érez és persze szenved.
És még sok-sok ilyen okosságra szoktam a figyelmet felhívni..
Hisz a harmadik évezredben vagyunk - hahóó!!

Anno kísérletet tettem Lenti-Letenye térségének nagyhatalmú urával, az Orbán Viktor által nemrég a Kerka.NET oldal miatt ejtett Nógrádival is, vagy még korábban a 2006 tavaszán roppant csúfosan szereplő keszthelyi MSZP polgármesterrel Mohácsi Józseffel is, de a sort igazán hosszan sorolhatnám, ám mindennek mára jelentősége sincs. Azóta letűnt helyi hűbérurainknak, a helyi sajtóinkon dölyfösködő kiskirályainknak pedig mégúgy sincs..
Rendre ugyan azok a jelenetek, rendre ugyan azok az ingerült „mit képzelünk mi, mikor ő nagyember” reakciók sorozata egészen a jól borítékolható végkifejletig.

Természetesen emberileg én is megértem azt, mikor valaki „megbántódik” – mint ahogyan a Rédei doktor fogalmazott is önmagáról – azonban ha egy több mint fél napos bírósági tárgyalás után se ért semmit se és csak a fene nagy fájdalmával van elfoglalva akkor az viszont már olyan problémára világít rá ami ismét csak közügy. Közügy, mert ugyan olyan hülyeségeket képesek kitalálni és terjeszteni mint amiket mondjuk róluk is írtak /sza egy cseppet sem jobbak a Deákné vásznánál/, ám akad még rosszabb is: a bevezetőben jelzett viselkedés nálam elárulja azt is, hogy Sümeg városában valami tényleg nem lehet rendjén?
Vagy tessék mondani mely kisvárosban klappolna az, hogy egy helyi politikusokkal kidíszített igazi galeri lincshangulatban felvonul? Ez melyik országban lenne normális viselkedés? - tessék mondani.

Sza lehet valami tényleg deficites Sümegen?
Én nem tudom – csak kérdezem.
Itt azonban idővel biztosan ki fog derülni.

Amúgy említett bírósági tárgyalásunkról sok érdemit nem tudok mit írni. Reggel 8.30-tól délután 1 óra utánig tartott. Hoztak egy szerencsétlen szakértőt, olyat aki még a saját bevallása szerint sem ért picit sem az internethez, a Netscape böngészőről motyogott valamit de még a saját ügyvédjük sem értette… majd a sümegi tükröt kiadó srác közölte, ha őt is elítélték nagyon helyesen rágalmazásért /ezt ő mondta így, hogy helyesen/ nos akkor mindenki mást is el kell ítélni. Elfelejtette, hogy mindaz egy általa szerkesztett és nyomdáztatott újság miatt történt, de ilyen apróságokkal most nem kell foglalkozni. Talán még Sata volt a legnormálisabb mikor a cigiszünetben közölte hogy ő előre szólt, ha politikusék jönnek akkor ő sem maradhat ki..
Ezt nem pont értem mit jelent, de tán ennek sincs jelentősége..
Lényegében ugyanis csak kinn a folyósón is egymást egyre jobban és jobban felhergelve egyre nagyobb és nagyobb marhaságokat sütöttek ki, majd ezt órákkal később benn a tárgyalóba bejutva is teljesen átszellemülten voltak képesek előadni. Kinn még szándékosan jól hallhatóan hablatyoltak egy hölgy itteni írások miatti vetéléséről is - ezt benn már mélyen elhallgatták - de a többi marhaságsorozatukból is tényleg csak egyetlen elem: Pl az én keszthelyi irodámba akad a falon pár agancs. Akad még muflon sőt kőszáli kecske, stb.. is. Ezt ők azért tudják, mert mikor Sata nálam járt látta és gondolom elmesélgette nekik mint egy roppant fontos információt.
Aztán érdekes mozaikdarabka a hülyeségükhöz még, hogy tavaly mikor nagy bánatukkal Sümeg vezetői kerestek elmondtam, hogy én Sümegen nem ismerek senkit se, egyetlen emberke kivételével. Amiben az a lényeg, hogy senkit sem ismerek, és nem az, hogy egyvalakivel valaha már találkoztam – azaz nálam rossz helyen kutatnak ha azt hiszik én ismerem azokat akik itt róluk írnak.
Node megbántott Sümegvezetők nem beszélik megfelelően magyart, mert ők ebből a két információból (sok agancs+valakit ismerek) mindjárt kisakkoztak olyanokat, hogy én egy vadászbálon(?!) találkoztam valakivel, aki aztán szerintük engem bemutatott egy harmadik személynek, majd ezzel a (harmadik) úrral egyenesen „leszerződve” jó sok pénzt kaptam ezért az oldalért.
Ugye mert ha nálam a falon akad pár igazi komoly vadásztrófea, akkor már csakis nagy vadász lehetek, ha nagy vadász akkor biztosan még bálozni is jár.. így az sem hat zavaróan ha vadász akkor biztosan anyagilag is annyira rászoruló, hogy ilyen oldalaknak csakis sok-sok pénzért segít.
Nekik ez így mind tök kerek egész, logikus.

Pedig…
Pedig az az egy eszükbe sem jut, hogy a valóság ennél nemcsak sokkal de sokkal egyszerűbb, hanem számukra még borzalmasabb is.

Én (is!) ugyanis tényleg az a hülye vagyok, aki ismeretlen és ingyen is segítek már sok-sok éve minden olyan kezdeményezést, ahol helyi közéletet /pl mutyikat/ beszélgethetnek meg választók.
Így nagyon köszönöm jóságukat, de nem kell nekem ehhez pénz, én enélkül sem nélkülözök.
Segítek is hát bárkinek ismeretekkel, tanácsokkal, bármivel.. csak a köznek pénzéből lopjanak picivel kevesebbet.
Segítek azért, hogy az emberek ne féljenek, hogy merjenek a helyi ügyekről beszélni, azzal foglalkozni. Egy beharangozó írás erről itt pár évvel korábbról.

Mostantól pedig azt hiszem néha fogok majd ezen az oldalon is blogolni, néha a véleményemet itt a sümegi néplapos oldalon is megirogatni.

Kérdezgetést megelőzve:
1 - Nem! Nem én vagyok az oldalon moderátori jogokkal bíró Admin. (az Admin csak ismeretlen is a spanom :) ) így reklamálni mikor valakiről valami csúnyát írnak ne nálam tessék, hanem fenn a kapcsolaton.
2 - Aki ide ír annak a továbbiakban sem kell hatóságoktól tartani. Ha tetszik, akkor ezt én személyesen is garantálom. (csak mert tudom erről is hülyeségek terjednek)
Létező, beazonosítható személy vagyok, aki nem hiszi bátran hívjon fel: mert nincs miért félni

Aztán amíg nem lesz Sümegnek is rendes sajtója addig az összes mutyis ügyet bátran meg lehet irogatni ide is csak szépen nyugodtan. Nem kell elkapkodni semmit se, a választások csak ősszel lesznek, sőt! Még 4 év múlva is lesz élet.
Sümegen is.
Ráérünk, idővel pedig majd megtanuljuk ezt is.
Még Sümeg vezetői is

Rudolf János
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ui: aztán ha itt is lesznek jó írások idővel akár még nyomtatott újságot is adunk ki, ide Sümegre is. Keszthelyen Mohesz bemondatta még a rádióba is, hogy „tépjék szét”, Mór városában nemrég pedig még autósüldözést is rendeztek, stb..stb.. sza Dr Rédei téved, mert az igazi „behugyozós” buli picit még odébb van.
De ne legyen igazam ;)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Aktuális

Érdekes ??

Érdekes dolgokat rejtenek a számok ha kicsit elemezzük a
választási eredményeket. Vajon hogyan fordulhatott az elő hogy a Fideszes
képviselő jelöltek összesen összegyűjtöttek 772 kopogtató cédulát, ugyanakkor
Rédei Zsolt polgármester jelöltre mindössze 514 kopogtató cédulát gyűjtöttek.
A különbség 258 darab azaz kb. 30 %-os a különbség. Vajon miért nem tűnt fel senkinek ez a jelentős különbség és vajon mi okozhatta hogy a Fideszes jelölteket támogatók nem adták oda a kopogtatójukat Rédei Zsoltnak. Valószínűleg már ez előre vetítette a választási vereséget, de a nagy elbizakodottságtól a Sümegi Fidesz nem látott az orránál tovább.

….csak gratulálni tudok!

….csak gratulálni tudok! Csak gratulálni tudok a fórum megalkotójának, hogy létrehozta ezt a csodás platformot, ahol mindenki szabadon gyalázhatja a másikat, vagy annak pártját, családját, buzi szeretőjét! Csak gratulálni tudok minden kedves hozzászólónak, a kitűnő stilisztikáért, a csodálatos megfogalmazásokért, a névtelen köpkölődésekért és mindenek előtt a minden magyarságot nélkülöző helyesírási hibákért…..mert, ha már veszitek a fáradságot, hogy egymás anyját, etnikumát, pártállását, valós és légből kapott élettörténetét, munkásságát gyalázzátok trágár módon, névtelenségbe burkolózva, legalább írjatok helyesen! Ne egymás családját és egzisztenciáját fenyegessétek, hanem mindenki álljon neki annak, amihez ért, legyen az újságkihordás, fotózás, gyógyítás, fúrás-faragás, vagy bármi más. És ha van egy kis fölös energiátok és időtök, tegyetek egymásért és a városotokért is valamit. Ne azzal, hogy hozzám hasonlóan feleslegesen írogattok egy felesleges oldalra! Egyik hozzászólót (hozzáírót) sem így ismerem, egyiket sem láttam még Sümeg utcáin az öklét rázva, habzó szájjal a másikat szidni, fenyegetni. Persze könnyebb is itt trágárkodni, hisz ha a nevetek oda is biggyesztitek a pamflet végére, nem kell a másik szemébe néznetek. Szóval, ha mindenki feljelentett mindenkit, és lerugdaltátok egymás veséjét, kezdjétek a reformokat a saját portátokon, kezdjetek el felnőttként viselkedni, és legalább érdemesnek látszani Sümeg múltbéli, vagy jövőbeni vezetésére….és ha még van valakinek hozzáfűzni valója, kapcsolja be a helyesírás ellenőrző funkciót a gépén... Próbálom óvni a családom és mindenki testi épségét azzal, hogy névtelenségbe burkolózom...

Sümegi fideszesek!

Sümegi fideszesek, alapszervezet tagjai:

Lemondott már a Végh?
Lemondtak már az alelnökök?

Fidesz tagság követeljétek a lemondásukat vagy
Ti lépjetek ki!!!!!!
Figyelem!!!!!!!
Dóber L., Simon B., Macsotai E., Gadácsi I.,
Dolly néni azonnal kergessétek el őket!

A VÁROS MÁR MEGTETTE!!!!

1 eltévedt bary

Én

Valaki dobhatna egy linket hogy, hogyan alakult Sümeg város adóssága az elmúlt 20 évben, érdekelne, de sehol nem találok semmit, :( vagy ha tudod/ja, akkor le is írhatod/ja, bár azt nem fogom elhinni :D

Keresgélj!

Látom van neted!

Végh lemondása

Hogyan merne lemondani, még a
helyére kerül valaki és akkor
lehet,hogy a megyei helye is elszáll.
Gondolja a Végh: a csiga csak átmegy
valahogy a patkányfogón!

next contra fényes

ma meg küzdenek egymással a next és a fényes focicsapatai remélem a fényes porig alázza ezeket jellemtelen mocskokat hajrá fényes

hajrá

győzzön a JOBBIK

hajrá fényes

hajrá fényes

Kossuth KFSE.

Hajrá Kossuth KFSE!

Buta emberek gyülekezete!
Most akkor mindenhova a politikát kell belekeverni!
Ezért az eredményért szerintetek a Misi, Ricsi, Feri, stb
a felelős?-NEM---HANEM a helyi FIDESZ!

Sümegi fideszesek, alapszervezet tagjai:

Lemondott már a Végh?
Lemondtak már az alelnökök?

Fidesz tagság követeljétek a lemondásukat vagy
Ti lépjetek ki!!!!!!
Figyelem!!!!!!!
Dóber L., Simon B., Macsotai E., Gadácsi I.,
Dolly néni azonnal kergessétek el őket!

A VÁROS MÁR MEGTETTE!!!!

1 eltévedt bary

Még nem

Még nem mondtak le!
Nem tudni mire várnak?
Biztosan az új választásra!
Hajrá Sümeg!

Bagoly mondja Verébnek.......

Miképpen veszed a bátorságot arra, hogy másokat kritizálj a tetteikért, miközben alattomosan a névtelenség sűrű masszájából rikoltozól?
Tarts önvizsgálatot és talán maradj csöndbe.

Barátod: Fletó

negatív...!

negatív...! :)

Ne legyek...

Azért a Bikini is írt neked egy számot...:)

http://www.youtube.com/watch?v=MFNoEJzHLm0&feature=related

Ha nem értenéd a szöveget olvasd el feri barátoddal együtt...

1. Ne legyek én, soha ne legyek áruló, magam eláruló!
Mikor csókot adnak a számra,
Halkuljon fogam vacogása.

2. Te csak ülsz, és mosolyogsz kart karba öltve,
Kicsap a szádból a december füstje,
Beburkolózol és eltűnsz a ködben.

3. Istenverte minden utca,
Lakótelep minden sarka.
Zegzugos útja a szélnek,
Mindenütt szemeink égnek.

4. Minden ostromgyűrű árka,
Minden ostor lámpa ága,
Minden papírunkon vízjel,
Minden csókunkban a kényszer.

5. Ne legyek én, soha ne legyek eladó, magamat eladó,
Mikor csak a félelem megfizethető bennem!

A nap dala: Karthago - Áruló

Aki neked szól, de rád sosem néz,
Aki veled van, ha nálad a pénz
Aki úgy tesz mindent keresztbe, ahogy neked kell,
Átlép rajtad nevetve, sohasem ismert.
Barátként a szemedbe szépeket mesél,
Pár nap múlva visszahallod az ellenkezőjét.
Megtalál a világvégén, ha szüksége van rád,
Elfordul tőled, ha nem kellesz már.

Mikor elpártol tőled a szerencséd.
Mikor elpártol tőled a szerencséd. ÁÁÁH!!

Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek!
Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek!
Amíg élek, amíg élek!!

Rád nevet, és elviszi mi a legtöbbet ér,
És te ottmaradsz majd egymagad az emlékeidnél.
Pénzé tesz mindent, neki semmi sem fáj,
Ellopná szíved, ha nem figyelsz rá.
Veled alszik, veled kel, és melletted él.
Kiről azt hitted, hogy csak tiéd,
Mást szeret rég.
Megtalál a világvégén, ha szüksége van rád,
Elfordul tőled, ha nem kellesz már.

Mikor elpártol tőled a szerencséd.
Mikor elpártol tőled a szerencséd. ÁÁÁH!

Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek!
Áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek!
Amíg élek, amíg élek!!

misikének...

Kedves mihály!!!!

hallgasd meg párszor és gondolkozz!

Csak neked, csak ma és a további következő négy évre!
Hallgasd a Neofm és a Classfm kívánság műsoraiban is!

Tehát csöndet!És figyelj! :)

http://www.youtube.com/watch?v=lCJDsAhZs90

Tetszett? :D
Magadra ismertél?

Üdv Jakab!

-

te böszme
a kovács misike leírta már többször, hogy ő csak egy videót készített
ezt
http://www.youtube.com/watch?v=Xhw7soItHYQ
engem eddig se érdekelt a politika de jó volt rögöni a három muskétáson
már csak azok háborognak itt szerintem akiket ez nevetségessé tett
inkább keresgéljetek munkát fiuk
a netezésből nem éltek meg
ajánlom a sütö enikö modelliskolát

Lasztovicza és Végh figyelmébe!

Sümeg továbbra is jobboldali VÁROS!
Megyei listás szavazás az eredmények tükrében:

2006. 2941 fő szavazott, ebből 1708 fő a Fidesz-KDNP-re, ez 58%
2010. 2640 fő szavazott, ebből 1510fő a Fidesz-KDNP-re, ez 57.4%
(Az a szerencse, hogy nem látták a Végh Laci nevét a megyei listán.)
Ezt a lobbizásnál kérjük figyelembe venni!
A sümegiek bölcsek és okosak voltak.

A polgármesterek tekintettében a helyi választás:
Rátosi Ferenc: 1292 szavazat
Rédei Zsolt : 1062 szavazat
Majdnem annyival kapott ki, mint amennyivel
2006-ban nyert. Neki szégyen!

A képviselő testület Fidesz és a KDNP tekintetében:
Fidesz: 2006. 46.2% az arány, azaz 6fő
2010. 12.5% az arány, azaz 1fő
Ez az arány a helyi Fidesznek katasztrófa!
Ifj.Papp jutott be, de nem biztos, hogy a Fidesz miatt,
inkább a nevének köszönheti. Gratula Neki.

KDNP: 2006. 15.4% az arány, azaz 2fő
2010. 12.5% az arány, azaz 1fő
A KDNP hozta a kötelezőt!
Tisztelt Lasztovicza Jenő képviselő Úr,
akkor most kiket kell feloszlatni?
A „függetlenek” térnyerése következett be Sümegen, most
négy évig kaptak bizalmat! Megbüntették az arroganciát!
Végére egy-két érdekesség:
A Fideszes volt képviselők szavazat vesztése 2006-hoz képest:
Több mint 50%-ot vesztett:
Gombai Kati: -539 szavazat
Judi József: -540 szavazat,
És a többi kegyvesztett:
Orbán I. : -475 szavazat,
Végh Laci : -466 szavazat,
Remete Józsi: -447 szavazat,
Szíjjártó I.: -394 szavazat,
A többi három álfideszes még azt sem érdemli meg, hogy a
Nevét leírjam, nem hogy még a statisztikában szerepeljen.

Ezek után a Végh nem érdemli meg, hogy a megyében
Sümeget képviselje! Pedig hozzászólások tekintetében biztosan
túlszárnyalná Judi J.-t
Végére egy kérdés tudja valaki, hogy Judi József hány percet beszélt az
elmúlt négy évben a megyei közgyűlésben és Lasztovicza a parlamentben?
Megfejtéseket ide kérem leírni. Köszönöm!

lemaradt a végéről!

Szebb jövőt Sümeg!

Németh Richard
JOBBIK Magyarországért Mozgalom
Sümegi Alapszervezet
Elnöke

Segitség fideszeseknek.

Úgy látom kell egy kis segítség fideszes barátainknak mert kifogynak az ötletekből.
Ajánlanám a választási csalás nevű összeesküvés elméletet.
Gyűjtsetek aláírásokat hogy mindenki mondjon le.
Szóljatok a viktornak hogy módosítson alkotmányt hogy vissza lehessen hívni a polgármestereket, vagy töröltessétek el a választást most ez nektek úgyis csak felesleges nyűg.Majd a viktor vagy valamelyik pincsije kinevezi Sümegre a polgármestert és akkor boldogok lehettek végre és újra építhetjük a kommunizmust.
Persze az is lehet hogy UFÓ-k szálltak le Sümegen és direkt meghipnotizáltak mindenkit hogy a Rátosira szavazzanak.
Különben is a Rátosi is egy ÚFÓ és csak azért indult Sümegen újra mert így akarja leigázni az emberiséget.
A végső érvetek lehet a jól ismert szlogen " Mi jobban gyűlölünk benneteket mint ti minket".
Remélem ennyi iránymutatás elegendő lesz egy időre.
Hajrá srácok gyerünk írogassatok.

negatív...!

negatív...!

Már alakul a

Már alakul a leosztás!
Bánusz L. aplolgármester
Kulcsár Z. pénzügyi biz. elnök
Németh R. bekerül, mivel a bánusz mgeválasztása esetén lemond a képviselői mandátumáról.
Kulcsár F. jegyző
Kovács M. polgmesteri referens
Fazekasok VSE vezetés

Sümeg = pusztulás

misike...

misike a függetlenek közt a gombai katika! Habár katinkánknak azért némivel több esze van, mert nyilvánosan nem gyaláz senkit csak magát... :(

Végezetül.

Az uccsó videó a fideszről.
Többet nem kívánok foglalkozni velük.
Ha van kedved nézd meg.

http://www.youtube.com/watch?v=-XkqTjVKBEw

JÓ KURVA ANYÁDAT KOVÁCS

JÓ KURVA ANYÁDAT KOVÁCS MISIKE!!!!!!!
EGYIK ESTE MEGFOGATUNK ÉS MAJD ELMESÉLHETED MIÉRT IS SZÓRAKOZÓL VELÜNK TE KIS SZAR TAKONY!

bizonyítvány magadról...

Kedves Misi!

Ezeken a kis klippeken látszik, hogy még gyerek vagy és még nem nőttél fel teljesen...
Többek között ezért kaphattál TE is oly kevés szavazatot mint amennyit...
HA így folytatod, akkor a közel jövőben mindenkivel megutáltatnod magad!
Nekem szimpatikus voltát, de most már egyre unszimpatikusabb lettél és ezzel nem csak én vagyok így!

A Karthago együttes nem tudom, hogy mond-e neked valamit, ők írtak annak idején egy számot, ami akár szólhatna rólad! Nem is olyan rég még a Végh Laciék fenekét nyaltad, énekeltél a rendezvényeiken, puszi pajtások voltatok Feri barátoddal együtt, most meg ontod magadból a mocskot!
Amúgy a szám címe, ha még nem mondtam volna: ÁRULÓ NEM LESZEK!

Szerintem hallgasd meg párszor és gondolkozz el magadban egy kicsit!
Akikkel annak idején (2-3 hónapja) jóba voltál, most meg folyamatosan támadod!
Gusztustalan ember vagy!!!
Néztél mostanában tükörbe?

Üdv: Buga Jakab!

két pöcs

ez két balfasz csak azért kellet a rátosiéknak hogy legyen előttük két pöcs akivel majd elvitetik a balhét gondolok a nyámnyila Fazekas Lackóról 1 egyszerű kézbesítőről aki sehol máshol nem állná meg a helyét életben illetve 150cm magas baba arcú Misike ezeket a spártaiak már születésük előtt ledobták volna a szikláról.
ez az egész választás 1 nagy mocskos cirkusz. most uninteligens emberek kerülnek a város élére, és ez azoknak is a szégyene akik hagyták hogy így legyen
most majd a város nagy vállalkopzói a Pék Róbert aki eddig leszarta az itt élők gondjait illetve a Marton Gyurka vagy a Hettyei Nórbert rendbe teszik a gazdaságot Sümegen
csak adjatok a hókuszpóknak pozdorját meg szeget és felépít nektek egy fantasztikus várost amire büszkék is lehettek
ez az egész hihetetlen és egyben nevetséges
próbáljon mindenki úgy politizálni hogy a város lakói huzzanak hasznot belőle.

Pöcsös barátunknak!

Kedves "PÖCS" barátom!

Én úgy érzem, hogy nem azért kellettem a Sümegi Összefogás csapatba, hogy elvigyem a balhét, mivel nincs mit elvinni. Én azért dolgoztam a kampányban (soha, senkit nem mocskolva) kőkeményen, hogy a csapat választást nyerjen és lám - lám ez meg is történt, akármennyire fáj is ez neked. Próbálj meg hozzá szokni a gondolathoz, hogy a következő 4 évben majd valóban "SZERETIK SÜMEGET" és tenni is fognak érte, hogy a polgárok jobban érezhessék magukat és picit könnyebben éljenek városunkban. De neked erről a munkáról szerintem fogalmad sincs. És látod én, aki egy nyámnyila, egyszerű kézbesítő vagyok, 4 szakmával és egy érettségivel a kezemben, azért ebben a kampány időszakban is megálltam a helyemet. 27 éves vagyok és én világ életemben iskola mellett is dolgoztam hétvégenként, nyári szünetekben (A MUNKA NEKEM NEM SZÉGYEN) és mikor végleg nekiálltam dolgozni, közben mellette pedig szakmákat szereztem. Én nem érek rá reggel 09:23 - kor ilyen ocsmányságokat írni, mint Te, kedves barátom, mert én akkor is munkaidőben vagyok, bármily furcsa is ez neked. Lehet, hogy Téged ezért fizetnek? Örülj neki.
Nyugodtan írj véleményt a mostani válaszomra, tedd ezt olyan nyugodtan, higgadtan, ahogy most én mosolyogva írom neked ezeket a sorokat és csak sajnálni tudlak, hogy ennyire futotta a méreggel és csalódottsággal teli agyacskádból!
Várom a válasz leveledet, mit tudsz még írni rólam és megkérlek Téged is, hogy a NEVEDDEL TISZTELJ MEG, mint ahogy én is Téged! Bár nem sokszor reagáltam a sületlenségekre, de mindig megkértem kedves rajongóimat, hogy vállalják fel nevüket, de sajnos nem merték megtenni. Gondolom, Te sem leszel másképp.

További szép napot neked, baráti üdvözlettel:

Fazekas Lackó - egyszerű kézbesítő

... "Fazekas Lackó - egyszerű kézbesítő"...

........."Fazekas Lackó - egyszerű kézbesítő".....

Intelem!

Rátosi polgármester úrnak:

Kulcsár Zoltántól, Kulcsár Ferenctől,
Németh Richárdtól, Kovács Misitől és ifj. Fazekas Lászlótól

Becsüld, ki érted hazudik és rád szavazott,
Hát oszd közöttük szét bő kézzel Sümeg javait!
Tiéd e hatalom, szép város, és Mi a híveid,
Hát oszd közöttünk szét, hogy hadd hordjuk szét értékeit!
Mindig a győztes mellett álltunk,
És voksunkat adtuk a hatalomért.
Mindig egy nagylelkű főnökre vágytunk,
Ki hálás lesz majd a győzelemért.

Adj hát hálát nekünk a győzelemért,
S a népet büntesd meg a hűségéért!
Ha támogatod a Kulcsár kocsmát,
Áldásunk lesz végig rajtad,
S elnyered véle itt Sümegen az üdvösséged!
Négy év múlva a törvény zörgő bilincset
és rabruhát küld majd néked.

A fenti verset írta:

V.Lacika. és R.Zsoltika.

Válasz a Hülye Gyerek bejegyzőinek

Először is nem vagyok Lacika, se Zsoltika, se hülye, se 55 évesen gyerek!
Egy inteligens, tanult, művelt embernek tartom magam. Hogy Te minek tartasz, arra nagy ívben teszek! De most már még jobban kell sajnálni e város lakóit, hogy ilyen nem normális asztalos-segédmunkások fogják majd madzagon rángatni az új polgármesterünket és mellette a testületi tagok nagyrészét. Mivel, hogy kapmpányolt értük és köztudott dolog, hogy "az Isten koporsóját sem őrzik ingyen". Egy ilyen tutadlan, öntelt, önző, primitív, nem normális egyén be is fogja nyújtani a számlátját ennek a csürhének, akit dicső Sümeg megválasztott. Mellékelnék az elöző beírásokból egy-két komoly városért való küzdelmes hozzászólást, amiből árad a nyugalom, a becsület, az összetartozás és az előrébb jutás.
De arra is kíváncsi leszek nagyon, hogy a mellékletben leírt dolgokat, milyen erővel és lendülettel tartja be egy tudatlan ember. Mikor majd Rátosi úr és a Kulcsár fivérek csak a maguk malmára hajtja a vizet és neki még egy gyalut se juttatnak, akkor ki ellen fog fordulni és mit fog kiabálni. Kit fog lehülyegyerekezni, kitől veszi vissza a várat és a várost és kit fog elszámoltatni mindenről. A véleményem az, hogy nagy szarba maradsz Te kis asztalos hülyegyerek és maholnap a szar eszi fel a valagadat, mint a többi sümegiét, aki ettől a jött-ment válogatott senkiktől várjátok a csodát!
Olvassátok el a mellékleteket, ami már több napja írodott ugyanide.

Isten áldja Sümeget, mert nagy szüksége van rá!

Most már jó lenne
Vendég, 2010, szeptember 9 - 07:48
Most már jó lenne abbahagyni!!! Az én nevemmel nem kellene visszaélni, mert megtudom kiteszi ezt, aztán majd kettesbe megbeszéljük, majd akkor meglátjuk ki is olyan keménylegény!
Jó lesz leállni, mert nemcsak te jársz rosszul de a családod is!
intelemmel:

Németh Richard
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sümegi Szervezetének elnöke

Majd meglátjuk!!
Vendég, 2010, szeptember 8 - 12:50
Majd meglátjuk!
De ha bekerülök akkor jobb ha ha messziről elkerülsz,mert teszek róla, hogy többet ne irogathass Rólunk!
Mi ezért a városunkért dolgozunk egy nagyon rátermett csapatot sikerült összeállítani, lehet hogy erre vagy irigy???
Nyerni fogunk és nem lesz ellenfelünk, hogy eltakarítsuk a zsidó cigány tolvaly bandát élükön a papékkal!
Szebb jövőt Sümegen is!

Németh Richard
JOBBIK Magyarországért Mozgalom
Sümegi Alapszervezet
Elnöke

Tisztelt Sümegi
Vendég, 2010, szeptember 5 - 20:29
Tisztelt Sümegi Polgárok!
Kérünk benneteket, hogy támogassátok a JOBBIK Magyarországért Mozgalom Sümegi Szervezetének jelöltjeit!
Polgármester támogatottunk: Rátosi Ferenc
Képviselőjelöltjeink:
Fazekas László
ifj. Fazekas László
Kiss Ernő
Horváth Mariann
Kulcsár Zoltán
Kulcsár Ferenc
Kovács Mihály
Gergely György
Németh Richard
Csak együtt sikerülhet legyőznünk a magyarság és Sümeg ellenségeit!
Vegyük vissza a VÁRUNKAT ÉS A VÁROSUNKAT!
Mi hisszük és valljuk: ŐSZINTÉN - BECSÜLETESSEN - TISZTESÉGESSEN

KÖSZÖNETTEL:
JOBBIK Sümegi Szervezete

55 éves

Böjte Gábor ismerjük az inteligenciádat és a műveltségedet csókold meg a barátodat és húzzatok a p....ba.MEGBUKTATOK.

Viszontválasz az 55 éves hülyegyereknek

Látszik, nem sok eszed van, itt bárki írhat bárki nevében, senki sem köteles felfedni a kilétét. Az ilyen korlátolt majmok hiszik csak, hogy ők aztán tudják, ki is írta az egyik- másik bejegyzést.
Az ilyen korlátolt majmoknak nem tűnt fel, hogy pont 4 éven át ment a város anyagi fel- és kifosztása, méghozzá olyan gátlástalansággal, amire eddig nem volt példa Sümeg történetében. Nemhiába kergette el a népszavazás a rablóbandát.

Talán azért festesz, festenél hasonló jövőt a város mostani vezetése elé, mert magadból indulsz ki, kedves Lacika, vagy Zsoltika.

Jó lenne nem a népre haragudni, tudod, a sümegi ember nem egy birka fajta, hamar észreveszi magán a vérszívó kullancsokat és meg is szabadul tőlük, amint csak lehet!

Tudom, nagyon fáj, hogy nem lehet már lopni, ingyenélősködni, mindenható császárt játszani, aki élet- halál urának képzelte magát a talpnyaló udvartartásával együtt.

Hihetetlen, hogy közületek pont a legjámborabb, legjóindulatúbb képviselő merte csak kimondani: elég!

Bíztatok benne, hogy még 4 évig jár majd a konc, még tűrni fog a város, hogy annyit lopjatok, ne kelljen többé dolgoznotok... SAJNOS EZ NEM JÖTT BE!:-)

Takarodjatok a városból!!!

választási eredmény

Tisztelt sümegiek!
Nem kell félni senkinek! Sümeg nem a fideszt győzte le, hanem a fidesz mögé bújt ostobák gyülekezetét! A szeretem csapat érdeme, hogy sümeg nem lett narancssárga október 3.-án!
Új fideszre van szükség, egy tiszta csoportra, nem bukott jegyzőre, uborka-botrányhősre, munkanélkülire, alkoholistára, kocsmárosra, mázolgatóra, a többiről nem is beszélve.
Legyen mindenki nyugodt, hogy a fidesz vezetés már levonta a következtetést és ezek többé politikában nem lesznek közszereplők! Sümeg pedig virágozni fog.. hétfőn még a nap is ránk mosolygott..
Üdv Mindenkinek

KEDVES KOVÁCS MISI! TE EGY

KEDVES KOVÁCS MISI!
TE EGY NAGY TEHETSÉG VAGY HOGY CSINÁLTÁL EGY ILYEN NÓTÁT, AMI SAJNOS IGAZ!
dE KÉRDEM ÉN, HOGY A KAMPÁNYBAN MIÉRT HALLGATTAD EL, HOGY EGY 14. ÉLETÉVÉT BENEM TÖLTÖTT LÁNYT DUGTATOK MEG ÚGY HOGY KÓRHÁZBA KERÜLT ÉS ELLENED RENDŐRSÉGI ELJÁRÁS VAN FOLYAMATBAN!!!! HMMM?

ERRŐL IS CSINÁLSZ EGY KLIPPET?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves mocskolodó!

Én nem a Kovács Misi pártján állok, de kikérem az Ő nevében is azt, hogy 14 éves lányokkal szeretkezik, mert a Misiről köztudott, hogy túl pici a pöcörője és ezért inkább a fiúkhoz vonzódik, azaz homoszexuális és habár kevesen tudják róla ifj. Fazekas László a szeretője, csak még nem tudták eldönteni, hogy ki a fiú és ki a kislány. Talán csak ezért próbálták ki ezt a 14 éves kislányt, hogy el tudják dönteni, hoyg kettőjük közűl ki játsza el ezt a szerepet.

Hajrá Misi, nem szégyen a másság, ilyen klippekkel lehet, hogy Elton Jhon nyomába lépsz!

érdeklődés

Már vártam, hogy mi lesz a legújabb hasonló rágalom..
Egyet még mindíg nem értek barátom. Miért nem mersz már elém állni és nem itt mocskolódni!
Gyáva ember vagy te, és szánalmas.. Amúgy, ha ennyit foglalkozol a magánéletemmel akkor keress tényeket is, de inkább keress magadnak egy partnert, aki kielégíti a vágyaidat!
Köszönöm a tehetségemre utaló elismerést is.
Azzal kapcsolatban viszont, hogy nyilvános fórumon kijelented, hogy ellenem "rendőrségi eljárás van, továbbá, hogy 14. életévét be nem töltött lányt dugtunk meg!?"(amúgy kivel, ha szabad kérdeznem?) na ez volt a butaság! neked kis pajtás ezzel lesz véged.. és ha kiderül, hogy a jobbik nevében kinyomott aljasságokat tartalmazó szórólaphoz is közöd van, akkor csücsülsz haver pár évet és lesz időd gondolkodni, ugyanis egyház ellen és etnikaicsoport elleni lázítás ráadásul mások nevében,továbbá gyilkossággal való fenyegetés egy politikai párt bemocskolásával és képviselő jelöltek nevével, NA AZ MÁR BŰNCSELEKMÉNY! Ismét csak azt mondom, hogy nevetek rajtad és az értelmi szinteden!
Holnap pedig meg is teszem a feljelentést!

Kovács Mihály

Te egy Bohóc vagy!

Te egy Bohóc vagy!

Így kell!

Most az értékelés időszaka jött el. Így helyes.
De ezt a helyi Fidesznek kellene a legjobban tudni.
Hogy így jártak azt saját maguknak és főleg a
tagságuknak köszönhetik.
Három éve kezdődött, hogy a Fidesz tagság hagyta
a Rédei arrogáns, megszégyenítő viselkedését,
ami átterjedt a munkahelyére majd az egész városra.
Tudja valaki, hogy a sümegi Fidesz elnöke illetve alelnökei lemondtak?
Ha nem, miért?
De nem ezért szerettem volna írni!
Nagyon sokunknak nem tűnt fel egy kézenfekvő dolog.
Egy vidéki ember, aki nem ismeri Sümeg gondjait, problémáit csak egy
szeletet kapott a városvezetés „stílusából” már Ő akkor megmondta:

„Rédei téved, mert az igazi „behugyozós” buli picit még odébb van.”
www.RudolfJanos.hu

Tehát érdemes elolvasni a fenti cikket még egyszer és abból sok minden kiderül.
Leírtuk már sokszor a választások előtt, hogyha kopogtatókat szedtek volna
személyesen, már akkor tudták volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( Rédei, Végh, Judi)
Ami még közre játszott szerintem: a legnagyobb szövetségesüket nem
kellett volna hátba szúrni (akkor is hol volt a tagságuk )
és az MSZP-s F B támogatását, pedig vissza kellett volna utasítani!
Négy év önvizsgálat, gondolkodás időszaka következik, használjátok ki.

Igazságot mindenkinek -- megtörtént!

Sümeg jövője

Tisztelt Sümegiek!

Én úgyszintén egyet értek az előttem szólokkal, hogy Sümeg városa ezzel az Önkormányzati választással Sümeget az öngyilkosságba kergette.
Mert köztudott, hogy nem csak Sümegen, hanem az egész országban fordítva működik a rendszer. Azaz, nem a gazdaság irányítja a politikát, hanem a politika irányítja a gazdaságot. Köztudottan Rátosi úr volt már Független Kisgazda, Szocialista és a jó Isten tudja, hogy még mi nem. Mint ahogy a közvélemény beszéli Kulcsár Zoltán és testvére Ferenc "diplomázatlan" ügyvédbojtár közel 15 éve beszélték rá, hogy újra induljon mint független jelölt, de ez kérdem én, kinek lesz jó?! Mivel már azt hallani a városban, hogy a győzelmük ünneplése közepette vasárnap este protokollból Lasztovicza és Navracsics képviselők felhívták, hogy gratuláljanak az újonnan választott Rátosi polgármester úrnak és a polgármester úr elküldte Őket ezekkel a szavakkal: "Gratulálj a jó édes kxxva anyátoknak a sümegi FIDESZ-el együtt börtönbe fogunk juttatni benneteket!"
Ezek után kérdem én, kik fognak Sümeg érdekében felszólalni és kiállni, ezért a városért?
Az a Kulcsár Zoltán, aki annyira nem méltatta Sümeget és a város lakóit, hogy a hétvégi szavazáson itthon legyen és Ő is leadja a voksát, más nem Önmagára.
Kulcsár Zoltán többre tartotta az olaszrszági, római nyaralását a sümegi önkormányzati választásoknál és csak hétfőn érkezett haza, mikor már csak ünnepelni kellett.
Szóval ilyen emberektől várjátok Ti most a város fellendülését és helyre hozását?!
A többi testületi tag, pedig annyit se illet, hogy a neve le legyen írva!
HAJRÁ, ELŐRE FÜGGETLEN SÜMEG, majd a Jobbik sikeresen lelök a szakadékba.
HAJRÁ-HAJRÁ-HAJRÁ

hülye gyerek

Ilyen baromságot már rég hallottam...

Melyikőtök ír ide? Lacika, vagy Zsoltika?
Melyik bukott patkány?

A telefonálással az a baj, hogy nem egészen úgy volt, ahogy írod!

A Rátosit hívták fel, de nem vasárnap, hanem szombaton. Méghozzá a Jenő, aki mostani szokásához híven megfenyegette és ordítozni próbált vele, hogy kicsinálják és úgyse reménykedjen, nem fog nyerni.
Hát tessék, ez az igazság a FIDESZ bandával kapcsolatban.

Fenyegetőzni, hazudni minden áron, hiszen a hatalomnál nincs fontosabb!

Szégyeljék magukat és hagyják végre el ezt a várost, hagyjanak bennünket.

Méghogy a Rédeit elviszik megyei főjegyzőnek!:-)
Kinek kell ez a bukott idegbeteg?
Olyan, mint egy vírus, ahová bekerül, elrohaszt mindent és mindenkit maga körül.
Érdekes, azt nyilatkozta, hogy ő nem megélhetési politikus, ezek szerint mégis remegve, szűkölve keresi a jó kis politkusi melegágyat. Mindegy mi az, csak ne kelljen dolgozni és pénzközelben lehessen...

Erre nincs más szó, csak az, hogy FÖRTELMES!!!

Most jön a züllés

Előrebocsátom, hogy nem vagyok sümegi, de még csak Veszprém megyei sem, soha nem is voltam az. Sümegen ellenben viszonylag gyakran megfordultam az elmúlt években és Rátosi Ferenc 2006-os leváltását követően nekem, mint idegennek szembetűnő volt az a változás, ami elindult az elmúlt években. Úgy tűnt, hogy egy halott és poros kisvárosból egyszerre láthatóvá lett a település egykorvolt patinája és jó irányba mentek a dolgok. Ehhez képest meglepő módon most a sümegiek visszahozták Rátosit, és tulajdonképpen akaratlanul ugyan, de vele az emeszpét. 2010-2014 bizonyosan a rohamos pusztulásról fog szólni, a most megválasztott vezetésnek semmilyen lobbiereje nincs Bpesten, vagy a megyében. Kár érte... (De legalább majd több pénz jut Tapolcának meg a többi fideszes Veszprém megyei városnak.

Nem a sümegi emberekre kell

Nem a sümegi emberekre kell haragudni. Nem kell hozzá nagy elemzés, hogy kiderüljön mi történt Sümegen. Egyszerű, kifelejtették azt, hogy a szavazók egy jó része nem politikai, hanem érzelmi alapon ikszel.
Sarkított példa: ha a gyermeked óvónőjének van három diplomája...csúcs szuper eszközökkel és módszerekkel készíti fel őt az iskolára, csoportjában katonás rend van,de közben látod, hogy csemetéd nem akar oviba járni, fél, szorong, nem érzi jól magát, és lehetőséged van rá, hogy a másik oviba vidd, megteszed? A többség igen! Lehet, hogy a másik óvónőnek csak egy diplomája van, de kedves,meghallgatja, megsimogatja a gyermeked. Általában így működünk mi emberek. Ezt nem vehetik semmibe politikusaink sem. És ha most elkezdődik a megyei Fidesz részéről a bosszú, megint ezek a pszichológiai folyamatok indulnak el,vagy erősödnek.
Inkább arra kellene törekedni, hogy segítsék városunkat,nem leszarják Sümeget. Azt pedig remélem, hogy az új vezetés nem fogja büszkeségből, gőgből a segítséget visszautasítani.

Lehet, de azt is látni

Lehet, de azt is látni kell, hogy hirtelen óriási túlkínálat lett fideszes városokból Magyarországon, amelyek többsége remek lobbierővel rendelkezik a kormánynál. Ha sorra bukjátok majd el a pályázatokat, nem a Fideszre kell ám haragudni! Komolyan gondolja itt bárki is, hogy abban a korszakban, amikor hagyományos baloldali bástyák omlottak le (pl. Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Budapest stb.), majd a lényegében ellenzéki vezetésű Sümeg labdába tud rúgni?!

Több mint valószínű,

Több mint valószínű, hogy új fidesz szervezet lesz! De azt senki ne gondolja, hogy a végh lacinak nem lesz szava, ugyani bent van a megyei közgyűlésben és lasztovicza elég sokat ad a véleményére.
a rédei pedig várhatóan megyei főjegyző lesz, sümegen a következő négy év a nyimi-nyámi rátosi és a pénz nélküli városfejlesztésről fog szólni.
kb két év és nem lesz gimi és kórház, 2012-től kezdődik az 500 milliós hitel törlesztése.
Munkahely nem lesz, bevétel nem lesz, lesz viszont betartás a fidesz részéről!
A fidesz eddigi jelszava "Szeretem Sümeget" mostantól "Leszarom Sümeget"

Csak ennek az egésznek a sümegen élők isszák meg a levét, de hát ez mindig így volt a sümegi ember mindig megmutatta......hát most megint megmutatta!!!!

Emlékeztek, hogy nézett ki devecser 15 évvel ezelött??? nos olyan lesz Sümeg!

Remélem a Fidesz pedig lehetőséget ad hogy bizonyítson a város vezetése, de ha lehet a telefont ne vegyék fel. mutassa meg Rátosi polgmester és a bánusz alpolgmester, meg a jobbikos bagázs, hogy mit tud!

Hajrá!!!!!!!!!!!!!

Ki tehet róla?

Gondold már át, miről is írsz?
Ki a felelős, hogy a gimi és a kórház már nem a városé?

Ki a felelős a borzalmas adósságért?

Látszik, hogy te tényleg

Látszik, hogy te tényleg nagyon szereted Sümeget.