Képtelenség szavakba haragom

: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/neplap/neplap.net/veszprem/sumeg/includes/unicode.inc on line 311.

Anyám mindig azt mondják, hogy nem tudom teljesen megmagyarázni, vagy azt mutatják, amit én is érzek egy bizonyos dolog. Ez a karakter az enyém volt vele probléma, ilyen hosszú ideje, mert arra gondolt, hogy talán a lelki és érzelmi problémákat, hogy én nem vagyok tanácsadó neki.

Nos, tényleg kell egy probléma, hogy én csak figyelmen kívül hagyni. Everytime I kényelmetlenül érzi magát, valamit, én csak aludni sem, hogy ki vagy olvasni egy könyvet. Én nem használják a néző a problémát, mert én vagyok a gyáva. Attól tartok, hogy az eredmény bántani másokat, különösen magam. Egyértelmű számomra, hogy mit csinálok a baj, mert bízom a problémák megoldatlanul, de mit tegyek, ez vagyok én.

Most azt kell tennie az én de van egy probléma. Én nem tudom, hol kell kezdeni az adatok gyűjtése. Tehát ahelyett, hogy az osztálytársam arról, hogyan kell csinálni, én vagyok az első az én számítógép és az írás egy blog róla. Én igazán szánalmas.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Milyen érdekes, hogy a

Milyen érdekes, hogy a sümegi Polgárőr Egyesület elnöke Molnár Zoltán érettségi nélküli rendőrtől a Gyámhivatal elvette az állami gondozott gyerekeket, mert a főrendőr-polgárőr-bohóc ütötte-verte őket.

És ő ossza az észt, ő a nagy igazság bajnoka, aki csak élősködik a polgárőrségen és szerencsétlen elesett gyerekeket üt-vág! A gyámhivatal nem nézte jó szemmel, kérdés, hogy a Rendőrség és a Polgárőrség vezetői meddig lesznek türelemmel????????

??

Egyet kérdeznék a Kedves cikk megfogalmazójától!

Primitívségből, irigységből, vagy egyszerű kis unalmában fogalmazta a kis levelet így név nélkül.Vagy hátsó szándék vezérli?

Azthiszem, hogy itt a baj nemcsak a városban, hanem az országban is. Amíg vannak ilyen "kedves, jóindulatú" emberek, akik azzal foglalkoznak, hogy tudnak belerúgni embertársaikba, addig mire számítunk? Kedves Író ezen elgondolkozott? Önnek mi érdeke származik abból, hogy Molnár Zoltán és a családja ellen így vélekedik? Maga tudja mi az igazság? Önnek ettől jobb élete lesz? Kívánom legyen, csak el ne felejtse a sors, az átok visszaüt. Hol előbb, hol később! Na ez az ami kiszámíthatatlan!
De remélem maga még ettől nyugodtan alszik!
Név nélkül könnyű ledegradálni egy embert, kemény ember lehet maga, így tovább!!!!!!!!!
Csak gratulálni tudok, meg őszintén sajnálni magát!

????????????????

Nev nelkul reagalni, majd azt szamonkerni a beirotol nem ildomos.
Ha On sem nevvel ir velemenyt!

jó üzenet!

Köszönöm, hogy időt megosztani ezt érzem erősen róla és a szeretet olvasás többet ebben a témában. Ha lehetséges, ahogy tudást szerezzenek, lenne szíves frissíteni a blogot, több információt? Rendkívül hasznos a számomra. - Lásd college essay.

Te igazán...

Te igazán: lenni, vanni szánalmas! - Érteni? Inkább maradni, mint okoskodni, - "lenni vagy nem lenni"? - Ez itt a kérdés!

Mi a baj?

Látom a GOOGLE a barátod!
Ezért kár volt, ilyen korán felkelni!